Διέρρηξαν το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου – Νέο θρίλερ μετά τον θάνατό της

Μπορεί να ζητήθηκε η σφράγιση αλλά και η ασφάλεια του σπιτιού της Μαίρης Χρονοπούλου, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης 24/10 άγνωστοι το διέρρηξαν σπάζοντας την κεντρική πόρτα, με σκοπό να μπουν μέσα και να κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης αξίας.Όπως έγινε γνωστό, χτύπησε ο συναγερμός και άμεσα ειδοποιήθηκε η εταιρεία security, η οποία με την σειρά της ενημέρωσε την αστυνομία, αφού κανείς δεν μένει αυτή την στιγμή μέσα στην οικία μετά το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού.

Τι είδε η αστυνομία

Όπως έχει ειπωθεί, οι άνδρες της ασφάλειας διαπίστωσαν πως είχε παραβιαστεί η μπροστινή πόρτα, ωστόσο σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν εκλάπη τίποτα από το εσωτερικό του.Όπως σχολιάστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, οι δράστες έφυγαν αμέσως με το που ξεκίνησε να χτυπάει ο συναγερμός, ενώ άμεσα στο σημείο έφτασε και ο κ. Γιαννόπουλος, αφού το σπίτι η Μαίρη Χρονοπούλου προφορικά έχει πει πως το αφήνει στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας ωστόσο, από την άλλη διέψευσε ότι υπήρξε διάρρηξη, λέγοντας: «Δεν υπάρχει διάρρηξη, δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει ενάγων. Πήγε περιπολικό της αστυνομίας μετά από κλίση της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει την ασφάλεια του σπιτιού, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα. “Ουδείς, ουδέν, ουδέποτε”, γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας».

Επίσης, όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος όταν έφτασαν στο σημείο δύο αστυνομικοί που ήταν σε βραδινή περιπολία δεν παρατήρησαν κάποια παραβίαση – διάρρηξη και απώλεια αντικειμένων

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»