Διέρευσε βίντεο ντοκουμέντο: Η σοκαριστική στιγμή που άνδρας ανοίγει πυρ στο μπαρ στη Νέα Σμύρνη

Σοκαριστικά πράγματα συμβαίνουν ενώ πρόσφατα η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη το χρονικό με τους πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη.

Αμέσως, επικράτησε πανικός στη πλατεία της Νέας Σμύρνης, που ήταν κατάμεστη από κόσμο, όπως και τα περισσότερα μαγαζιά.

Η σοκαριστική στιγμή που άνδρας ανοίγει πυρ στο μπαρ στη Νέα Σμύρνη

Σε ξεκαθάρισμα λογιαριασμών οφείλεται το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής(18/12) σε μπαρ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Στο Twitter κυκλοφορεί βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άγνωστος άνδρας φορώντας στο πρόσωπο του μία χειρουργική μάσκα εισβάλλει σε μπαρ που βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και ανοίγει πυρ εναντίον των θαμώνων.

Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν κρυμμένους σε θάμνους. Εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στην κατάμεστη καφετέρια και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά των θαμώνων. Αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 με 5 πυροβολισμούς. Από τα πυρά τραυματίστηκαν σοβαρά δύο άνδρες και πιο ελαφριά μία γυναίκα, ενώ ένας ακόμα άνδρας έπεσε νεκρός. Σημειώνεται ότι η γυναίκα δεν έχει σχέση με το περιστατικό, καθώς φέρεται να είναι θαμώνας της καφετέριας και να χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα