Διαγράφηκε από την ΝΔ ο Σπήλιος Κρικέτος: Η ανακοίνωση για τις δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος βουλευτής για το ναυάγιο στην Πύλο

Η ΝΔ ανακοίνωσε σήμερα 16/6, την διαγραφή του από το κόμμα και όλος ο κόσμος μιλάει για εκείνον.

Τι συνέβη

Η διαγραφή του υποψήφιου βουλευτή, Σπήλιου Κρικέτου μετά από τις ρατσιστικές δηλώσεις για το ναυάγιο στην Πύλο. Ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε πως οι μετανάστες θα κατέληγαν στην Ομόνοια να κλέβουν.

«Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της Πειραιώς για τον υποψήφιο βουλευτή, Σπήλιο Κρικέτο.

Η ανακοίνωση

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη, ο υποψήφιος βουλευτής, Σπήλιος Κρικέτος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Απόψεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπήλιος Κρικέτος, δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδυνεύαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας. Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ».

Σημειώνεται ότι ο Σπήλιος Κρικέτος ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην ανατολική Αττική αλλά δεν είχε εκλεγεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου και κατά συνέπεια δεν ήταν τώρα σε εκλόγιμη θέση.

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν