Δεν υπάρχουν λόγια: Συγκλονιστικό βίντεο με τον Βόλο από ψηλά… «πνιγμένο» στις λάσπες

Βίντεο με drone αποκαλύπτει από ψηλά την καταστροφή που συνέβη στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στον Βόλο μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Στο βίντεο του χρήστη «Simon Kranz» αντικατοπτρίζονται οι συνέπειες και οι καταστροφές σε Βόλο, Πήλιο και Αγριά.

Αποκλεισμένα παρέμειναν για μέρες και χωριά της Μαγνησίας. Ζαγορά, Μακρυχώρι, Πουρί, Χορευτό ήταν αποκομμένα καθώς είναι τεράστιες οι ζημιές στο οδικό δίκτυο με την άσφαλτο να έχει υποχωρήσει σε πολλά σημεία.

Μάχη με τη λάσπη στον Βόλο

Ντόμινο ήταν μέχρι και χθες Σάββατο 9/9 τα προβλήματα στην πόλη του Βόλου, όπου ένα μεγάλο μέρος της οποίας παρέμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Στον υποσταθμό της ΔΕΗ γίνεται προσπάθεια να αντληθούν τα νερά και να επισκευαστούν οι βλάβες προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση της πόλης. Μάχη για να απομακρυνθεί η λάσπη και τα στάσιμα νερά που απειλούν την δημόσια υγεία δίνουν οι κάτοικοι.

Τα πλημμυρικά φαινόμενα από την κακοκαιρία Daniel επηρέασαν και το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

Σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του χιονοδρομικού Γρηγόρης Ιγγλεσης αναφέρει: “Τα προβλήματα πολλά. Το χειρότερο όμως είναι ότι έχουν βγει στην επιφάνεια όλα τα καλώδια που φέρνουν το ρεύμα στο χιονοδρομικό, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και είναι πολύ επικίνδυνο. Γι’ αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους επισκέπτες που έρχονται αυτήν την εποχή για περπάτημα, να το αποφύγουν, μέχρι να αποκαταστήσουμε τις βλάβες. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος!”

Δείτε το video

Related posts

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη

Κόλαση φωτιάς στη Στιμάγκα Κορινθίας: Στη μάχη με τις φλόγες 140 πυροσβέστες και εναέρια μέσα – «Δεν έχουμε νερό»