«Δεν υπάρχει τουρκικό κράτος, να είναι καλά οι ξένοι»: Ξέσπασε σε κλάματα για τους σεισμούς η Νεσχάν Μουλαζίμ

Για τη τραγική καταστροφή, που έχει βρει την Τουρκία και την Συρία, με τον σεισμό των 7,8 ρίχτερ, μίλησε η Νεσχάν Μουλαζίμ, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και εξέφρασε την ανησυχία της για τους συγγενείς και τους φίλους της που βρίσκονται εκεί.

Η ίδια, μίλησε για την έκρυθμη κατάσταση στην Τουρκία, με τους σεισμούς να έχουν κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 15.000 ανθρώπους.

Νεσχάν Μουλαζίμ: Τα δάκρυά και το ξέσπασμα

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη, αλήθεια!. Έχω φίλους και συγγενείς που είναι εκεί αυτή τη στιγμή! Αυτές οι εικόνες που μου έστειλαν, μέσα από τα αυτοκίνητα, προσπαθώντας να φτάσουν στα σημεία που βρίσκονται οι συγγενείς τους. Για την ακρίβεια μόλις έγινε ο σεισμός πήγαν από μια απόσταση 6000 χιλιομέτρων, έφτασαν σε ένα σημείο και έβγαλαν τη θεία τους με τα ίδια τους τα χέρια και μετά προσπαθούσαν να φτάσουν και στους άλλους. Όσο περνάνε όμως οι ώρες, δυστυχώς, είναι όλα πολύ πιο δύσκολα».

Στην συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε κατά του τουρκικού κράτους και επισήμανε πως χάρη στη βοήθεια των άλλων χωρών σώθηκαν πολλές ανθρώπινες ζωές.

«Δεν υπάρχει τουρκικό κράτος πουθενά, οι ξένοι να είναι καλά. Αντί να ασχοληθούν με τις ανθρώπινες ζωές, ασχολούνται με το Twitter και το τι λένε γι’ αυτούς. Η ανθρώπινη ζωή γι’ αυτούς δεν έχει καμία σημασία, μόνο όταν είναι να πάρουν ψήφους, τώρα δεν υπάρχουν».

Νεσχάν Μουλαζίμ: Δείτε το video

<iframe width=”500″ height=”282″ src=”https://www.youtube.com/embed/VLKz2mzGNlA” title=”Κατέρρευσε η Νεσχάν Μουλαζίμ για την καταστροφή στην Τουρκία: «Που είναι το κράτος;»” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα