Δεν το υπολόγισε: Το στοιχείο που έκαψε τον Μπαγκλαντεσιανό και τα βίντεο που έχουν οι Αρχές

Τα “λάθη” που μπορεί να κάνει  κάποιος στην προσπάθειά του να καλύψει το έγκλημά του, είναι  πολλά και οι Αρχές είναι κοντά στη λύση του γρίφου.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις, οι μαρτυρίες και τα βίντεο που δείχνουν ότι ο 32χρονος δολοφόνησε την 27χρονη Αναστάζια στην Κω. Οι Αρχές βλέπουν εκείνον ως μοναδικό δολοφόνο χωρίς συνεργάτη. Στοιχείο «κλειδί» το DNA στα νύχια της 27χρονης και η κάρτα SIM από το κινητό της.

Συνεχίζονται ακατάπαυστα οι έρευνες για τον μαρτυρικό θάνατο της 27χρονης Αναστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή σε χωράφι στην Κω το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουνίου.

Το βιντεοληπτικό υλικό και οι μαρτυρίες όσων είχαν δει τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές αποτελούν βασικά στοιχεία για τις Αρχές ωστόσο περισσότερο φως στο τι πραγματικά συνέβη θα ρίξουν τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό. Η κάρτα SIM στο κινητό της Αναστάζια και το DNA που φέρεται ότι βρέθηκε στα τεχνητά νύχια της μπορούν να δείξουν όλη την αλήθεια που αρνείται να πει ο Μπαγκλεντεσιανός.

Ο 32χρονος είχε κόψει τα δάχτυλα της Αναστάζια

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ Γιάννης Κατσιαμάκας, ο 32χρονος είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της Αναστάζια προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού.

«Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google πως να σβήσεις ίχνη από πτώμα», είπε.

«Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο αν εξαφανίσει τα ίχνη του πάνω στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί (η σορός της) όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό», σεξααυμπλήρωσε.

Ο κος Κατσιαμάκας τόνισε πως η πράξη αυτή δείχνει την αγριότητα του εγκλήματος, ενώ για τον δράστη υποδηλώνει πως δεν διακατεχόταν από κανένα συναίσθημα απέναντι στη νεκρή κοπέλα.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα