Δεν το χωράει ο νους: Μητέρα και γιος οι δύο νεκροί που εντοπίστηκαν στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας

Τα δύο άτομα, μια ηλικιωμένη 85χρονη και ο γιος της 65χρονος, που βρέθηκαν νεκροί λόγω της κακοκαιρίας, στην περιοχή Μεταμόρφωση περιλαμβάνονταν στην επίσημη λίστα αγνοουμένων.

Το σημείο που εντοπίστηκαν οι σοροί δυο αγνοούμενων στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας. Πλέον με βάση την επίσημη ενημέρωση οι αγνοούμενοι είναι 3.

Πρόκειται για τους εξής:

Από 5-09-2023, αγνοείται ένας 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη Βόλου
Από 7-09-2023 αγνοούνται δύο Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι, αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα. Η στάθμη του Πηνειού -πολύ πάνω από το όριο του συναγερμού- απειλεί όλες τις παραποτάμιες περιοχές, με αποτέλεσμα από χθες να σταλούν μηνύματα από το 112 για εκκενώσεις αρκετών οικισμών. Χωριά της Καρδίτσας και των Τρικάλων εξακολουθούν να βρίσκονται βυθισμένα στα νερά παρόλο που η στάθμη τους έχει υποχωρήσει. Βουτηγμένες στα λασπόνερα παραμένουν συνοικίες της Λάρισας.

Το απόγευμα ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Θεσσαλία. Στις 19.00 θα κάνει δηλώσεις από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων.

Οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού συνεχίζονται και μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί 4.250 διασώσεις, ενώ αίσιο τέλος είχε η γιγάντια επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τη διάσωση 8 πυροσβεστών και πολιτών κοντά στη γέφυρα της Γιάννουλης στη Λάρισα, όταν ανατράπηκαν οι 2 βάρκες που επέβαιναν και έπεσαν στα ορμητικά νερά.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα