Δεν το χωράει ο νους: Ηλικιωμένη πήγε να “ξεκάνει” τουρίστα με κατσαρόλα, έπεσε από τον δεύτερο όροφο στο κεφάλι του

Το πρωί της Δευτέρας, ένας τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από κατσαρόλα η οποία έπεσε από τον δεύτερο όροφο. Ειδικότερα, μια ηλικιωμένη έβγαλε την κατσαρόλα στο παράθυρο της και της ξέφυγε όπως υποστήριξε.

Στο νοσοκομείο ο τουρίστας

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι τουριστών από τη Θεσσαλονίκη, αποχωρούσαν από το ξενοδοχείο που διέμεναν, στην οδό Καποδιστρίου, πλησίον του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα και καθώς έφτασαν κάτω από ένα νεοκλασικό κτήριο, ο άνδρας χτυπήθηκε στο κεφάλι από κατσαρόλα, που έπεσε από τα χέρια ηλικιωμένης, που ήταν στο παράθυρο του δευτέρου ορόφου.

Στον αιμόφυρτο άνδρα έτρεξαν γείτονες και επιχειρηματίες της περιοχής, προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο μετέβη η αστυνομία, η οποία κατέγραψε το περιστατικό και το ΕΚΑΒ Αργολίδας διακόμισε τον τραυματία στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η ηλικιωμένη βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ υποστήριξε ότι ένα δυνατό ρεύμα αέρα έκλεισε απότομα το παντζούρι, με αποτέλεσμα να της πέσει η κατσαρόλα.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα