Δεν το χωράει ο νους: Ηλικιωμένη πήγε να “ξεκάνει” τουρίστα με κατσαρόλα, έπεσε από τον δεύτερο όροφο στο κεφάλι του

Το πρωί της Δευτέρας, ένας τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από κατσαρόλα η οποία έπεσε από τον δεύτερο όροφο. Ειδικότερα, μια ηλικιωμένη έβγαλε την κατσαρόλα στο παράθυρο της και της ξέφυγε όπως υποστήριξε.

Στο νοσοκομείο ο τουρίστας

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι τουριστών από τη Θεσσαλονίκη, αποχωρούσαν από το ξενοδοχείο που διέμεναν, στην οδό Καποδιστρίου, πλησίον του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα και καθώς έφτασαν κάτω από ένα νεοκλασικό κτήριο, ο άνδρας χτυπήθηκε στο κεφάλι από κατσαρόλα, που έπεσε από τα χέρια ηλικιωμένης, που ήταν στο παράθυρο του δευτέρου ορόφου.

Στον αιμόφυρτο άνδρα έτρεξαν γείτονες και επιχειρηματίες της περιοχής, προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο μετέβη η αστυνομία, η οποία κατέγραψε το περιστατικό και το ΕΚΑΒ Αργολίδας διακόμισε τον τραυματία στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η ηλικιωμένη βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ υποστήριξε ότι ένα δυνατό ρεύμα αέρα έκλεισε απότομα το παντζούρι, με αποτέλεσμα να της πέσει η κατσαρόλα.

Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της