«Δεν θέλω να πεθάνω»: Ραγίζει καρδιές ο 7χρονος με καρκίνο που σώθηκε από θαύμα – Ταξίδευε μαζί με την μητέρα του στο τρένο

Ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου, ήταν και ένα 7χρονο αγοράκι, το ήταν μαζί με την μητέρα του στο μοιραίο Intercity και επέστρεφε από την Αθήνα όπου είχε πάει για να κάνει εξετάσεις καθώς νοσεί από καρκίνο.

Ο πατέρας του μίλησε για τη φρίκη που έζησαν το παιδί και η σύζυγός του μέσα στο δεύτερο βαγόνι, τονίζει ότι σώθηκαν «κυριολεκτικά από θαύμα».

Τι ανέφερε ο πατέρας του 7χρονου αγοριού

Όπως είπε στο LIVE NEWS: «Θαύμα ήταν, σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι τους. Βγήκαν από μία τρύπα εκεί, βοήθησαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους και για αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στη μέση του είχε λίγο και στην κοιλιά του είχε κάτι μώλωπες» .

Όπως ανέφερε ο ίδιος, το παιδί μετά από όσα βίωσε έλεγε ότι δεν θέλει να πεθάνει και ότι δεν θέλει να καεί: «Κάποιες στιγμές αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο Ελπίδα γυρνούσαμε, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα, γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά έφυγαν» ανέφερε ο πατέρας του μικρού μαχητή.

Related posts

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη

Κόλαση φωτιάς στη Στιμάγκα Κορινθίας: Στη μάχη με τις φλόγες 140 πυροσβέστες και εναέρια μέσα – «Δεν έχουμε νερό»