Δεν θα το παίξουν τα κανάλια: Αγνοείται νιόπαντρο ζευγάρι, παρασύρθηκε στη θάλασσα μαζί με το σπίτι του – Κραυγή αγωνίας

Κακοκαιρία Daniel – Μαγνησία: Δύο νέα παιδιά που μόλις πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκαν, χάθηκαν στα Ποτιστικά, στο Πήλιο, όταν η εξοχική κατοικία όπου έκαναν τις διακοπές τους παρασύρθηκε από το ρέμα.

Την τραγική ιστορία, με τους δύο αγνοούμενους

Ο Philip και η Michaela από το Γκρατς της Αυστρίας αγνοούνται από προχθές στις έξι το απόγευμα. Είχαν έρθει για πολλοστή φορά διακοπές στο Πήλιο και διέμεναν σε δωμάτια, στα οποία έμενε και το ζευγάρι των άλλων Αυστριακών που σώθηκε χθες.

Όταν ξέσπασε η σφοδρή καταιγίδα, το ζευγάρι των Αυστριακών έφυγε από τα δωμάτια και προσπάθησε να σωθεί ανεβαίνοντας στον λόφο της Ξυνόβρυσης. Φεύγοντας, ζήτησε από τον Philip και την Michaela να τους ακολουθήσουν, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν καθώς θεώρησαν πως είναι ασφαλείς μέσα στο σπίτι.

“Πιστεύω πως τα παιδιά έχουν χαθεί, θα τρελαθώ”

Λίγη ώρα αργότερα, δύο από τις εξοχικές κατοικίες του συγκροτήματος κατέληξαν στη θάλασσα. “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τα παιδιά μένουν εδώ τρεις εβδομάδες και μόλις έφτασαν, παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή. Εχουν έρθει πολλές φορές διακοπές και είναι συνομήλικοι, περίπου 35 ετών”, δήλωσε στα gegonota.news ο ιδιοκτήτης των δωματίων Θ. Σαμαράς.

“Πιστεύω πως τα παιδιά έχουν χαθεί, θα τρελαθώ. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να έχουν πνιγεί. Χθες η ΕΜΑΚ έφτασε στα Ποτιστικά και έσωσε 6 άτομα μέσα από ταβέρνα. Πιστεύαμε πως θα ήταν ανάμεσα σε αυτούς και ο Philip με την Michaela, αλλά όχι. Με το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε είχαν γνωριστεί πριν πολλά χρόνια εδώ, στα εξοχικά μας”, πρόσθεσε.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, η κατοικία που έμεναν ο Philip και η Michaela και η οποία παρασύρθηκε από το ρέμα

Related posts

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση κτιρίου, σε σοκ ο υπάλληλος καθαριότητας που το βρήκε

Μήτροπολίτης Πατρών: Πόλεμος κατά πατρίδας και Ορθοδοξίας, αντισταθείτε

Λαγούμια τέλος για τον παλαιοχριστιανό Μανώλη – Ψάχνει άμεσα σπίτι και δουλειά