«Δεν ταιριάζουν στις τουριστικές περιοχές οι πετσέτες στην παραλία»: Σάλος με όσα είπε ιδιοκτήτης beach bar για το κίνημα της πετσέτας

Ιδιοκτήτης beach bar στη Χαλκιδική εκφράζει την αντίθεσή του στο κίνημα «Ελεύθερες Παραλίες», που ξεκίνησε από την Πάρο κι εξαπλώθηκε σε πολλές πραθαλάσσιες πειοχές της χώρας.

Η αντίθεση του ιδιοκτήτη beach bar με το κίνημα

Όπως υπογράμμισε, μιλώντας στο Star «ο τουρισμός είναι κάτι περισσότερο από ότι πρέπει… Ο κόσμος πολύς και το φαινόμενο της κοσμοσυρροής δεν το συναντούμε μόνο στη θάλασσα. Το συναντούμε στις εθνικές οδούς, στα πάρκινγκ, στους πεζόδρομους σε όλη την Ελλάδα».

Και πρόσθεσε «αυτούς τους δύο μήνες θέλουμε να δουλέψουμε κι αν κάποιοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν καλώς κάνουν και διαμαρτύρονται, αλλά υπάρχουν όροι και γι αυτούς. Όμως ένα κίνημα όπως αυτό της ”πετσέτας”, το να έχω δηλαδή μια πετσέτα στην παραλία, δεν συνάδει σε μια περιοχή τουριστική που περιμένουμε να ζήσουμε όλοι από τον τουρισμό».

Εξάλλου, δύο διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή, στη Νικήτη και την Ποτίδαια της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του κινήματος για «Ελεύθερες Παραλίες» που αφορά στον σεβασμό των συμβάσεων παραχώρησης χώρων στις παραλίες.

Οι πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν, φώναξαν συνθήματα και εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε αυθαιρεσίες που γίνονται από την πλευρά των beach bar, υπογραμμίζοντας την ανάγκη διατήρησης του ελεύθερου χώρου στον αιγιαλό.

Δείτε το video






Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα