«Δεν μας ξεγελάς Μέγκαν»: Πάρτι στο Twitter με τον «περίεργο» καλεσμένο στη στέψη του Καρόλου

Ένας ιδιαίτερος καλεσμένος που βρέθηκε στην τελετή στέψη του Βασιλιά Καρόλου, έκανε μερικούς χρήστες του Twitter να πιστεύουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ παρουσιάστηκε… μεταμφιεσμένη στην τελετή, παρά το γεγονός ότι έμεινε στην Καλιφόρνια με τα παιδιά της, Άρτσι και Λίλιμπετ!

Κάποιοι λοιπόν παρατήρησαν με ιδιαίτερο ζήλο όσα συνέβησαν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, ξεχωρίζοντας έναν καλεσμένο ανάμεσα στο πλήθος των 2.200 ανθρώπων και υποστηρίζοντας ότι έμοιαζε σαν… να κάλυπτε την ταυτότητά του.

Ένα άτομο μάλιστα πρότεινε ότι θα μπορούσε να είναι η Δούκισσα του Sussex, η οποία θα μπορούσε να είχε μπει κρυφά στην εκδήλωση.

«Meghan, δεν μας κοροϊδεύεις…» έγραψαν στο Twitter.

Ποιος είναι ο άνθρωπος με τα γυαλιά και το μουστάκι

Δεν επρόκειτο όμως μεταμφίεση. Ο προσκεκλημένος που δημιούργησε «πάρτι» στο Twitter και έναν καταιγισμό σχολίων. είναι ο Sir Karl Jenkins, ένας θρυλικός συνθέτης του οποίου το έργο παίχτηκε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Πρόσφατα είπε στο BBC ότι είχε την «τιμή» του να συμμετάσχει στη στέψη. «Προφανώς συνοψίζει την ουαλική κουλτούρα – την άρπα – και – ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ – πάντα υποστήριζε την Ουαλική μουσική», είπε ο 79χρονος Τζένκινς.


Έτσι, καταρρίφθηκε η θεωρία της παρουσίας της Μέγκαν Μαρκλ στην τελετή στέψης του Καρόλου. Ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε το παρών μόνος και ήταν η πρώτη φορά που είδε τον πατέρα του και τον αδελφό του, Γουίλιαμ, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του, «Spare».

Μάλιστα, μια πηγή είπε στη New York Post ότι ο Χάρι έφυγε από την εκκλησία το Σάββατο μετά τη λειτουργία της στέψης και πήγε κατευθείαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»