Δεν κομπλάρει πουθενά: Η Ανθή Βούλγαρη είπε με 13 λέξεις όσα όλοι σκέφτονται για τους πολιτικούς & τις φωτιές

Σκληρή μάχη δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι εθελοντές αλλά και οι κάτοικοι των περιοχών που δοκιμάζονται από τα πύρινα μέτωπα.

Η μάχη με τις φλόγες

Και η Ανθή Βούλγαρη. δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με μια ανάρτησή της στα social media είπε για τους πολιτικούς όλα όσα σκεφτόμαστε τις τελευταίες ημέρες.

«Η μάχη στα μέτωπα των πυρκαγιών συνεχίζεται από όλες τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, κυρίως στη Δυτική Αττική και στη Ρόδο και όλοι οι φορείς καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στο πεδίο για τον περιορισμό τους» Όπως ανέφερε αργά το βράδυ της Τετάρτης (19/7) σε έκτακτη ενημέρωση ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιπύραρχος, Γιάννης Αρτοποιός,

Η Ανθή Βούλγαρη είπε με 13 λέξεις όσα όλοι σκέφτονται για τους πολιτικούς
Η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς όπως παρατήρησε και η ίδια… αρκετοί από τους πολιτικούς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές φωτογραφίζονται κοντά στους πυρόπληκτους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Mega, τονίζει πως οι πολιτικοί θα έπρεπε να έχουν δουλέψει πάνω στην κλιματική αλλαγή, οι επιπτώσεις της οποίας γίνονται αντιληπτές στο φυσικό περιβάλλον, στα οικοσυστήματα και στις ανθρώπινες κοινωνίες.

«Αντί οι πολιτικοί να κάνουν υψηλή κριτική, να φωτογραφίζονται κοντά στους πυρόπληκτους και να πλακώνονται επάνω από τα καμένα, θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχουν στρωθεί να δουλέψουν για το πως θα αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή, την πρόληψη, την οργάνωση και την ενίσχυση όλων των μέσων πυροπροστασίας #tapeinimougnomi» έγραψε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη.

Η ανάρτησή της

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»