«Δεν φταίει κανείς»: Συγκλονίζει η μητέρα ειδικού φρουρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο

Για το τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο, με θύμα έναν νεκρό ειδικό φρουρό μίλησαν οι γονείς του 30χρονου. Η μητέρα του, μίλησε για το θάνατο του παιδιού της που υπηρετούσε στο Α.Τ. Ακροπόλεως και συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΑ ενώ επέστρεφε από την υπηρεσία του, συγκλόνισε.

Συγκλονίζουν οι γονείς του

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι και οι νέοι γείτονές του που μετακόμισε πρόσφατα μου έλεγαν “τι καλό παιδί έχετε”. Το αγόρι μου! Ο Θεός να τον έχει στον παράδεισο! Να αναπαύσει την ψυχή του. Αν φταίει ο οδηγός δεν κρατάμε κάτι για τον οδηγό. Δεν φταίει κανείς. Ήταν να πεθάνει το παιδάκι μου. Ήταν να φύγει. Ο Θεός ήθελε να τον πάρει και τον πήρε. Δεν φταίει ούτε ο οδηγός ούτε κανένας».

Για το πως έμαθε το τραγικό δυστύχημα είπε: «Μας πήραν το πρωί και μας είπαν πως το παιδί είχε ατύχημα και απεβίωσε. Δεν ξέρουμε πώς έγινε. Γύριζε από τη δουλειά του, είχε τελειώσει τη βάρδια τη νυχτερινή και γύριζε στο σπίτι με τη μηχανή».

Ο πατέρας του είπε: «Τελείωσε τη δουλειά, πήγαινε για το σπίτι του και είχε τροχαίο, από ότι μου είπε ο Διοικητής του. Τον χτύπησε λεωφορείο. Τον πήγανε στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν, μου είπε ο διευθυντής του Ευαγγελισμού. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, συνεσταλμένο, με ευαισθησίες. Τα καλύτερα λόγια λένε όλοι στην Καλαμπάκα. Χθες του μίλησα τελευταία φορά στο τηλέφωνο»..

Το χρονικό του δυστυχήματος στο Καλλιμάρμαρο

Λίγο πριν από τις 6:00 λεωφορείο επιχειρούσε να στρίψει στη Βασιλέως Κωνσταντίνου συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί έχουν διακόψει την κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου, αφενός για διενεργηθεί προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού, αφετέρου να απομακρυνθούν τα οχήματα και να καθαριστεί ο χώρος. Αυτή την ώρα είναι κλειστή η Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Συγγρού.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»