Δεν έχουν βρει ακόμα τη σορό του-Πάλευε κάτω από το νερό για 15 λεπτά: Καρχαρίας κατασπάραξε δάσκαλο

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ο δάσκαλος που φαγώθηκε ολόκληρος από καρχαρία ενώ έκανε σερφ και ακόμη δεν έχει εντοπιστεί η σορός του.

Προσπαθούν να εντοπίσουν τη σορό του

Ο 46χρονος δάσκαλος Σάιμον Μπακανέλο βρήκε τραγικό θάνατο στην Αυστραλία, όταν καρχαρίας τον άρπαξε και το έσυρε κάτω από το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά, πριν τον σκοτώσει.

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, σε δημοφιλή παραλία. Την ώρα που ο 46χρονος έκανε σερφ, περίπου 50 μέτρα από την ακτή, δέχθηκε επίθεση από καρχαρία, μπροστά στα μάτια των έντρομων πολιτών.

Εκείνη την ώρα, περίπου 16 άτομα, μεταξύ των οποίων ένα 13χρονο αγόρι, βρίσκονταν στο νερό και είδαν μπροστά στα μάτια τους να διαδραματίζεται η φρικιαστική επίθεση.

Τον κατασπάραξε καρχαρίας

Ο 46χρονος δάσκαλος Σάιμον Μπακανέλο χτυπήθηκε από καρχαρία. Η σορός του δεν έχει βρεθεί ακόμα
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Σάιμον προειδοποίησε τους άλλους λουόμενους να κολυμπήσουν πίσω στην ακτή, ενώ πάλευε με τον καρχαρία.

«Είδα τη σανίδα του να λιώνει, που σημαίνει ότι ήταν κάτω από το νερό, προσπαθώντας να επιστρέψει στην επιφάνεια. Έφυγε… Είδαμε τον καρχαρία να τον δαγκώνει στην πλάτη», υποστήριξε ένας από τους παρευρισκόμενους.

«Ο καρχαρίας προφανώς τον άφησε να φύγει, όμως επέστρεψε και τον ξανά πήρε για τρίτη φορά», πρόσθεσε.
Εκτιμάται ότι ο 46χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ βρισκόταν κάτω από το νερό. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του.

Related posts

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον Πύργο: Θείος της 11χρονης ο 37χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της στην Ηλεία

Ευρωεκλογές 2024: Το πρώτο αποτέλεσμα του Exit poll