Δεν άντεξε ο Άδωνις Γεωργιάδης: “Βαρύ” το κλίμα στο Υπουργικό Συμβούλιο – «Όλοι φταίμε και ας το ομολογήσουμε με θάρρος»

Χθες Πέμπτη 9/3, πραγματοποιήθηκε το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κυριακό Μητσοτάκη, σχετικά με την τραγωδία των Τέμπων, που βύθισε στο πένθος δεκάδες οικογένειες και έπληξε σε οργή το πανελλήνιο.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τους υπουργούς να είναι θλιμμένοι μετά την σιδηροδρομική τραγωδία. Άλλοι κρατούσαν το πρόσωπό τους, αλλά ήταν σκυθρωποί, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άντεξε και βούρκωσε. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση του πρωθυπουργού για την φονική σύγκρουση των τρένων.

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Είναι ευθύνη όλων μας”

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η σημερινή μας συνεδρίαση διεξάγεται στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών και της εθνικής οδύνης που ακόμα διαρκεί. Η σκέψη μας είναι πάνω απ όλα στις οικογένειες των θυμάτων και γι’ αυτό θα επαναλάβω τη δημόσια συγνώμη μου στο όνομα όλων όσων κυβέρνησαν τη χώρα αλλά και προσωπικά.

Όλοι φταίμε και ας το ομολογήσουμε με θάρρος. Και εμείς και οι διοικήσεις που επί χρόνια κατάντησαν ένα κρίσιμο έργο γεφύρι της Άρτας μέχρι κάποιες συντεχνίες που ταυτόχρονα εμπόδιζαν κάθε αξιολόγηση προσωπικού» .

Δείτε φωτογραφίες από το Υπουργικό Συμβούλιο:

Related posts

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»