Δε το πρόσεξε κανείς: Αυτός είναι ο μυστικός συμβολισμός της ενδυμασίας της Μέγκαν Μάρκλ στη κηδεία της Βασίλισσας-Τι σημαίνουν τα σκουλαρίκια

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τη βασίλισσα ελισάβετ και την κηδεία,καθώς αι όλα όσα συνέβησαν στο ενδιάμεσο,τα πρόσωπα που εμφανίστηκαν ή δεν εμφανίστηκαν,όπως και τι σήμαινε αυτό.Τις εντυπώσεις έκλεψε η Μέγκαν Μάρκλ , η οποία προβάλεται ώς η ανεπιθύμητη του παλατιού αλλα σε κάθε περίπτωση διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στις εξελίξεις.

Μέγκαν Μαρκλ: Η εμφάνιση στην κηδεία

Στις 19 Σεπτεμβρίου η δούκισσα του Σάσεξ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, έδωσαν το παρών στην κρατική κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, για να πουν το τελευταίο αντίο στην εκλιπούσα μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας -και γιαγιά του συζύγου της.

Περίπου 2.000 αρχηγοί κρατών, αξιωματούχοι και προσκεκλημένο κοινό παρακολούθησαν την τελετή, την οποία ακολούθησε ιδιωτική τελετή για τους βασιλείς στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις με το elegant και chic look της, που με μεγάλο σεβασμό επέλεξε για την περίσταση. Πιο συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσεξ επέμεινε σε μια γνώριμη ενδυματολογική επιλογή, ένα ολόμαυρο φόρεμα με κάπα της Stella McCartney, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση με ένα καπέλο με φαρδύ γείσο.

Η Μαρκλ, σημειώνει το Bustle, φόρεσε το ίδιο φόρεμα Stella McCartney σε ναυτικό μπλε χρώμα σε συναυλία του 2018 για τα 92α γενέθλια της βασίλισσας στο Royal Albert Hall.

Μέγκαν Μαρκλ: Μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι

Το μαύρο φόρεμα με ψηλό λαιμό έπεφτε κάτω από το γόνατο, ικανοποιώντας τον βασιλικό ενδυματολογικό κώδικα που ορίζει ότι οι κυρίες πρέπει να φορούν μαύρα φορέματα ή παλτό μέχρι το γόνατο.

Η Μαρκλ άφησε, επίσης, τα κοσμήματά της να μιλήσουν για να τιμήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, φορώντας ένα σετ σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια που φέρεται να της χάρισε η ίδια η εκλιπούσα μονάρχης, ενώ η δούκισσα φόρεσε το ίδιο ζευγάρι σκουλαρίκια και στην τελετή ανάπαυσης της βασίλισσας στις 14 Σεπτεμβρίου.

Μέγκαν Μαρκλ: Τι συμβολίζει η εμφάνιση της

Η ειδικός κοσμημάτων Alexandra Mitchell είχε δηλώσει στο παρελθόν στο Hello! ότι τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια ήταν ένα από τα προσωπικά αγαπημένα της βασίλισσας και ότι συχνά τα χάριζε στην οικογένειά της.
«Υπάρχει πιθανότητα αυτά να δόθηκαν στη Μέγκαν από την ίδια τη βασίλισσα, κάτι που για τη Μέγκαν είναι μια οδυνηρή χειρονομία από την πλευρά της- να τα φορέσει κατά τη διάρκεια της πομπής της βασίλισσας», εξήγησε η Mitchell.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»