Δε μάσησε τα λόγια του ο Κώστας Παπαδόπουλος: «Φοβάται ο Αγγελόπουλος τους παίκτες στο Survivor»

 Κώστας Παπαδόπουλος: Σε μια δήλωση με μπηχτές, μίλησε στο Open Weekend, ο πρωήν παίκτης του Survivor, για το εάν θα πάρει μέρος στο Survivor All Star. Παράλληλα, έδωσε την δική του άποψη για την άρνηση της συμμετοχής του Γιώργου Αγγελόπουλου και σχολίασε την κόντρα με τον Σάκη Κατσούλη.

Κώστας Παπαδόπουλος: “Όλοι έχουμε κάνει ραντεβού με την Acun Media για το All Star Survivor”

Οι πρώην παίκτες του Survivor πηγαίνουν στα γραφεία της Acun Media, προκειμένου να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες όσον αφορά το All Star Survivor. Μιλώντας στο OPEN TV ο Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης και μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος δεν θα είναι, όπως έχει δηλώσει, στο All Star Survivor.

«Θα ήθελα να πάω. Είναι πολλά τα λεφτά, αυτή θα είναι η προίκα των παιδιών μου. Όλοι οι παίκτες από όλα τα Survivor έχουν κάνει ραντεβού», ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Μάλιστα, μιλώντας για τον «Ντάνο», είπε πως θεωρεί ότι τελικά θα συμμετάσχει στο παιχνίδι, παρά τις μέχρι τώρα αναφορές του ότι δεν θα πάρει μέρος. «Εγώ πιστεύω ότι ο Ντάνος θα είναι μέσα είτε σαν coach είτε σαν βοηθητικός παρουσιαστής. Δεν μπορεί να μην είναι μέσα», ανέφερε.

Κώστας Παπαδόπουλος: “Ο Ντάνος φοβάται μήπως από καπετάνιος βρεθεί… λούτσος”

Όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, εξέφρασε την άποψη ότι ο νικητής του πρώτου Survivor θα μπει τελικά στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας: «Εγώ πιστεύω ότι ο Ντάνος θα είναι μέσα είτε σαν coach, είτε σαν βοηθητικός συμπαρουσιαστής. Δεν μπορεί να μην είναι μέσα».

«Μα δεν καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι ο κόσμος θέλει να τον δει στο Survivor; Αλλά αυτός δεν θέλει να πάει, γιατί φαντάσου να πάνε ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Σοϊλέδης. Είναι πολύ δυνατοί παίκτες. Άντε να μπορέσει να τους ανταγωνιστεί ο Ντάνος. Θα του είναι πάρα πολύ δύσκολο κι αν αρχίσει να χάνει, φαντάσου από καπετάνιος να βρεθείς… λούτσος», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Δεν συγκρίνεται. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Μπορεί π.χ. να συγκριθεί ο Πηλίδης με τον Ντάνο ή το ανάποδο; Είναι ο πιο δυνατός. Φοβάται γιατί θα πάει και θα χάσει και από νούμερο ένα θα βρεθεί στο δέκα και το δώδεκα».

Κώστας Παπαδόπουλος: Οι μπηχτές για Κατσούλη – Αγγελόπουλος

Ο πρώην παίχτης του Survivor αναφέρθηκε στον Σάκη Κατσούλη και την «κόντρα» του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Κανονικά, θα έπρεπε να τον γνωρίζει ο Ντάνος τον Σάκη, αλλά είναι λογικό αφού δεν θέλει να πάει και να αγωνιστεί. Γιατί να μελετήσει τους αντιπάλους του; Δεν χρειάζεται. Έχει δηλώσει ο ίδιος πως δεν θα πάει και δεν τον ενδιαφέρει, αλλά με αυτό δείχνεις ότι δεν το έχεις παρακολουθήσει, ένα παιχνίδι, το οποίο σε έχει αναδείξει. Του χρωστάς ρε γαμ***. Να πεις δεν τον ξέρω, άρα δεν το βλέπω; Μετά το All Star, αν δεν μπει, τον ξεχνάμε».

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»