Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε στον καιρό της Κυριακής (12/5) και όχι μόνο, με τη βελτίωση μεν να έρχεται, αλλά αυτό να είναι επί της ουσίας προσωρινό πριν από την επιδείνωση, που θα ακολουθήσει, με τον Σάκη Αρναούτογλου παράλληλα να σχολιάζει το τι περιμένουμε μες στην επόμενη εβδομάδα.

Λίγες ασθενείς τοπικές βροχές θα επιμείνουν σε περιοχές των Επτανήσων, στην Ήπειρο, στη βορειοδυτική Μακεδονία μέχρι τις βορεινότερες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.

Λίγες τοπικές βροχές αναμένονται και στα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, θα υπάρχουν μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 23-25 στα δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 22-25 στα βόρεια, στους 24-26 στα ανατολικά, ηπειρωτικά τμήματα και στους 22-24 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί παντού, 3-4 μποφόρ στο Ιόνιο και 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο. Στις νοτιοανατολικές περιοχές του Αιγαίου θα πνέει βορειοδυτικός άνεμος 6-7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό και θερμοκρασία 15-26 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και λίγες τοπικές μπόρες στις ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 14-24 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες στον Θερμαϊκό.

Ξεκινά ξανά η αστάθεια

Τη Δευτέρα (13/5) ξεκινά η αστάθεια στον καιρό. Συγκεκριμένα, αναμένονται μπόρες στις ορεινές περιοχές ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 26 στα βόρεια έως 24 στα νότιας της χώρας.

Το ίδιο σκηνικό πρόκειται να διατηρηθεί και την Τρίτη (14/5).

Related posts

Θρήνος στην ναυτιλία – Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας εφοπλιστής

Φωτιά τώρα στον Πειραιά – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με τα F35 μπορεί μια νύχτα να βρεθείς στην Άγκυρα και να τα κάνεις γης μαδιάμ»