Δαυίδ Καναβός: Έγινε η κηδεία του άτυχου 24χρονου από το The Voice- Τον συνόδευσαν με άσπρα τριαντάφυλλα στα χέρια

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 24χρονου Δαυίδ Καναβού ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice.

Λίγες ώρες πριν η οικογένεια και οι φίλοι του Δαυίδ τον συνόδευσαν με άσπρα τριαντάφυλλα στα χέρια, στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Οι φίλοι του που τον ζούσαν καθημερινά μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Δαυίδ λέγοντας μάλιστα πως ποτέ δεν άφηνε να φανεί πως κάτι δεν πάει καλά αντιθέτως ήταν πάντα ένας πολύ θετικός άνθρωπός.

Και ο Τόνι Κονταξάκης όμως, ο άνθρωπος που βρισκόταν δίπλα σε όλα τα παιδιά του Voice, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το δυσάρεστο γεγονός.

«Ο Δαυίδ από την πρώτη στιγμή που ήρθε στις audition κατάφερε να μας κερδίσει όλους με τη φωνή και τα τραγούδια που είπε. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, καλός χαρακτήρας και καλός στις συνεργασίες του για αυτό και τον αγαπούσαν όλοι και οι συμπαίκτες, και ο Πάνος και οι υπόλοιποι coach. Σήμερα δυστυχώς μαζεύτηκαν όλοι οι συμπαίκτες και οι φίλοι του με τον Πάνο για να τον αποχαιρετήσουν. Ήταν πολύ συγκινητικό. Το μόνο που θέλω να πω είναι συλλυπητήρια στην οικογένειά του γιατί αυτοί περνάνε δύσκολα. Εμείς χαρήκαμε που τον γνωρίσαμε. Κρίμα που έφυγε ένα τόσο νέο παιδί», είπε με θλίψη.

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή: peoplegreece.com

Related posts

Άγιος Παΐσιος: Σοκάρει και τρομάζει η προφητεία του – «Γήπεδο θα γίνει η Παλαιστίνη και οι Έλληνες θα…»

Πέθανε η εικαστικός Γεωργία Σεφερλή

Τραγωδία: 2 ετών μωράκι σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι του – Τον πλάκωσε η τηλεόραση