Δακρύζει η Παναγία: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του νεαρού αθλητή πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλου

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν σήμερα φίλοι, συναθλητές και συγγενείς τον Βασίλη Τόπαλο, ο οποίος πέθανε μετά από λιποθυμικό επεισόδιο στα αποδυτήρια της προπόνησής του. Ο 16χρονος σκόρπισε τη θλίψη στον αθλητικό χώρο και στην οικογένειά του.

Το τελευταίο αντίο στον 16χρονο

Πλήθος κόσμου, από συγγενείς φίλους και συναθλητές, στην κηδεία του Βασίλη Τόπαλου, η εξόδιος ακολουθία του οποίου πραγματοποιείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Ασπρόπυργο.

Η κηδεία του νεαρού αθλητή γίνεται υπό την σκιά των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε ο θάνατός του πριν από μερικά 24ωρα, στο γυμναστήριο όπου έκανε προπόνηση.

Ο τραγικός θάνατος

Το τραγικό περιστατικό συνέβη μετά την τελευταία προπόνηση του Βασίλη Τόπαλου, στις 16 Δεκεμβρίου, όπου πήγε στα αποδυτήρια για να ρίξει νερό στο πρόσωπό του. Εκεί ζαλίστηκε, λιποθύμησε και έπεσε με το κεφάλι σε μαρμάρινη επιφάνεια. Την ώρα της πτώσης δεν υπήρχε κάποιος άλλος στο χώρο και έτσι δεν υπάρχει κάποιος μάρτυρας να περιγράψει στις Αρχές πως ακριβώς έγινε το συμβάν.

Η ανακοίνωση του Τζάνειου

«O ασθενής Τ.Β., διακομίσθηκε με το Ε.Κ.Α.Β. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την 16/12/2022 σε κωματώδη κατάσταση, μετά από αναφερόμενη πτώση. Διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος ανέδειξε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Χειρουργήθηκε επειγόντως για αφαίρεση οξέος υποσκληριδίου αιματώματος και στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος, ώρα 18:40 μ.μ. στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου, σε βαριά κλινική κατάσταση και ετέθη άμεσα σε έντονη αποιδηματική αγωγή για τον έλεγχο του εκτεταμένου εγκεφαλικού οιδήματος.

Παρά την εντατική φαρμακευτική αγωγή και την υποστήριξη όλων των ζωτικών του λειτουργιών, ο ασθενής δεν παρουσίασε κλινική και απεικονιστική βελτίωση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Η κλινική του εικόνα και ο απεικονιστικός έλεγχος παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση και τελικώς ο ασθενής κατέληξε στις 02/01/2023 και ώρα 14:16 μ.μ.».

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του… είναι πολύ κρίμα ένα τόσο νέο παιδί να χαθεί με αυτόν τον τρόπο.

Φωτογραφίες από την τελετή

Related posts

Μήτροπολίτης Πατρών: Πόλεμος κατά πατρίδας και Ορθοδοξίας, αντισταθείτε

Λαγούμια τέλος για τον παλαιοχριστιανό Μανώλη – Ψάχνει άμεσα σπίτι και δουλειά

Προσοχή τις επόμενες ώρες – Πότε έρχεται και νέα επιδείνωση μέσα στην εβδομάδα