Δάκρυσε όλο το Διαδίκτυο: Θρήνος, κλάματα και τραγούδια στην κηδεία του 16χρονου Ρομά

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο 16χρονος Ρομά Κώστας Φραγκούλης μετά από τη διαμονή του στο νοσοκομείο για τη σφαίρα που δέχθηκε από αστυνομικό. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και φυσικά η σύζυγός του, που δεν πρόλαβαν να χαρούν το μωράκι τους.

Η κηδεία του 16χρονου

Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας, στον οικισμό Αγίας Σοφίας, από χθες που μεταφέρθηκε η σορός, προκειμένου να δώσουν παρηγοριά στην οικογένεια. Η νεκρώσιμη ακολουθία και η κηδεία τελούνται στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα κοιμητήρια Ευόσμου.Ο 16χρονος έχασε την μάχη για την ζωή, το πρωί της Τρίτης, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ύστερα από οκτώ ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ως συνέπεια του τραύματος που του προκάλεσε η σφαίρα στο κεφάλι.

Για τον αστυνομικό που τον πυροβόλησε

Την ίδια ώρα έκκληση για ψυχραιμία καθώς και να μην επαναληφθούν τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών απευθύνουν οι επικεφαλής οργανώσεων των Ρομά, ενώ βαίνει προς την εκπνοή της η προθεσμία για την απόφαση για προφυλάκιση ή μη του 34χρονου αστυνομικού που έριξε τη μοιραία σφαίρα.Την απόφαση θα λάβει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, ενώ μετά τον θάνατο του 16χρονου αναμένεται να ασκηθεί νέα δίωξη στον αστυνομικό

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα