Δάκρυσαν οι ουρανοί στην Κατερίνη: Αποχαιρετά τα παιδιά της που έφυγαν νωρίς – Αύριο το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Παναγιώτη

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, η Κατερίνη ντύθηκε στα μαύρα, καθώς θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε παράπλευρη οδό της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έξω από την Κατερίνη.

Όπως αναφέρεται από τοπικά μέσα, μία μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο, περίπου στις 22:30, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ένας 21χρονος και ένας 19χρονος.

Κατερίνη: Δυο νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο

Από τη σύγκρουση της μοτοσικλέτας με το μοτοποδήλατο βρήκαν τραγικό θάνατο δύο νέα παιδιά, ηλικίας 21 και 19χρονών αντίστοιχα.

Κηδεύεται αύριο, Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023, ο 19χρονος Παναγιώτης Ρούσπης που σκοτώθηκε από σύγκρουση μοτοσυκλετιστών στον παράδρομο της Εθνικής οδού, κοντά στο Ρόλμαν, έξω από την Κατερίνη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου Νέας Εφέσου Πιερίας στις 12 το μεσημέρι.

Η θλίψη είναι ανείπωτη για τους γονείς και τον αδελφό και τους παππούδες του, και η παρηγοριά δύσκολη.

Κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Κορινού ο 21χρονος Στάθης Ναζαρίδης που σκοτώθηκε στη σύγκρουση μοτοσικλετιστών στον παράδρομο της Εθνικής οδού στο Βαρικό.

 

Η κοινωνία του Κορινού είναι συγκλονισμένη και στέκεται δίπλα στη μητέρα, την αδελφή, τη γιαγιά που έχει ξαναχτυπήσει η μοίρα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τα δύο παιδιά, ο χαμός των οποίων βύθισε στο πένθος την Πιερία.

Αναρτήσεις συγγενών και φίλων που αποχαιρετούν τον Στάθη

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»