Χρήστος Κουτέλας: Ραγίζει Καρδιές Η Σύντροφος Του Άτυχου Μοντέλου – «Μου Έλεγες Ότι Θα Είμαι Για Πάντα Το Κοριτσάκι σου»

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του γνωστού μοντέλου, Χρήστου Κουτέλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι θα δώσουν το «παρών» στο Νεκροταφείο Κηφισιάς για να τον αποχαιρετήσουν.

Τραγική φιγούρα και η σύντροφός του Μαρία, η οποία θέλησε να γράψει δημόσια μερικά λόγια για τον αγαπημένο της που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή.

«Χρήστο Μου, μου έλεγες ότι θα είμαι για πάντα το κοριτσάκι σου, ότι κοντά μου ανθίζει η ψυχή σου….και η αγκαλιά σου “κουμπώνει” μονοί με τη δικιά μου…..μα τώρα έφυγες τόσο ξαφνικά και άφησες τη δικιά μου άδεια …..ζωή μου…. έφυγες τόσο σύντομα….ψηλά στον Χριστούλη μας…» έγραψε στο Facebook, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία, πάνω στην οποία ανέφερε: «Ψυχή μου δε θα είχες πετάξει τόσο νωρίς στους αγγέλους αν είχες μάθει να αγαπάς εσένα όσο αγαπούσες εμένα».

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»