Χριστίνα Ψάλτη: Η παράλληλη σχέση με γιατρό και το παιδί.

Στάθηκε δίπλα στον Στάθη Ψάλτη για περισσότερα από 20 χρόνια. Ακόμα και αν ισχύει αυτό που λένε κάποιοι, πως έμεινε δίπλα στον Ψάλτη για να φανεί… και να γίνει γνωστή, το γεγονός και μόνο πως αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της μαζί του, δείχνει το αντίθετο. Γιατί αν ήθελε απλά και μόνο να φανεί, θα μπορούσε μετά από ένα, άντε δυο χρόνια, να την είχε κοπανήσει. Εκείνη έμεινε δίπλα του. Και μάλιστα στην αρρώστια του ηθοποιού στάθηκε βράχος.

Το τελευταίο διάστημα η Χριστίνα είναι και πάλι στο επίκεντρο. Αφορμή; Η προσπάθεια που κάνει να ξαναφτιάξει τη ζωή της και η “πληροφορία” ότι είναι έγκυος. Μάλιστα, κάποιοι έχουν σπεύσει να της χρεώσουν μέχρι και “παράλληλη σχέση” με γιατρό, από τον οποίο μάλιστα έχει μείνει έγκυος.
Οι πληροφορίες που συνέλεξα εδώ και λίγες ώρες, ωστόσο, αναφέρουν πως η Χριστίνα ούτε έγκυος είναι, ούτε διατηρεί σχέση με γιατρό, πόσο μάλλον παράλληλη, όταν ακόμη ο Στάθης ήταν ακόμα εν ζωή.

Σημαντική παράμετρος, ωστόσο, αποτελεί το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει βγει να διαψεύσει τίποτε από αυτά που ακούγονται… Κάτι που με βάζει σε σκέψεις. Όχι τόσο για το αν είναι αλήθεια… -που δεν είναι- αλλά για τη «μικροβιακή» ανάγκη της ως ηθοποιός να φανεί… λίγο παραπάνω…

Κι εκεί κολλάει και ο Ρώτας, ο αδερφός του Ψάλτη που λέει πάλι ό,τι του κατέβει… Λεγόμενα και ισχυρισμοί που, είμαι σίγουρος πως σε λίγο καιρό θα τα πάρει πίσω και θα ζητήσει συγνώμη. Άλλωστε το ‘χει κάνει ξανά… στο παρελθόν. Τώρα θα κολλήσει;

ΠΗΓΗ

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα