Χοντρός καυγάς Χατζίδου-Σπυροπούλου πίσω απ’ τις κάμερες. «Άντε μωρή δεύτερη»

Αν δεν υπήρχε ΕΣΡ στην Ελλάδα το φετινό «Survivor» θα χτύπαγε με άνεση 60%. Γίνονται – όπως βέβαια και πέρσι γίνονταν – διάφορα πίσω από τις κάμερες που βέβαια δεν πρόκειται οι τηλεθεατές να δουν ποτέ και για προστατευθεί η φήμη του reality και φυσικά για μην παραβιαστούν οι όροι μετάδοσης που έχει θέση για την ποιοτική στάθμη των προγραμμάτων η Ανεξάρτητη αρχή.

Οι διαρροές φέτος ελάχιστες. Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων της παραγωγής έχει αλλάξει. Όμως από στόμα σε στόμα όλο και κάτι κυκλοφορεί. Τα όσα είδαμε στο «θάψιμο» μεταξύ Νίτσας Χατζίδου και Ντίνας Σπυροπούλου στα τελευταία επεισόδια ήταν ελάχιστα από όσα συνέβησαν στην πραγματικότητα. Μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες τα πρωτεία στο θάψιμο και την ίντριγκα είχε η ομάδα των «Μαχητών». Τώρα έχει περάσει η φάση στην ομάδα των «Διάσημων», που «σφάζονται» πολύ πιο ανοιχτά σε σχέση με τους περσινούς συμμετέχοντες.

Όταν λοιπόν έσβησαν οι κάμερες και μετά τα υστερικά «μην αγγίζεις τα μαλλιά μου» της Νίτσας προς την Ντίνα και τις ειρωνείες που ακολούθησαν από την πάλαι ποτέ παντοδύναμη κεντρική παρουσιάστρια του Alpha ακολούθησε το «έλα να δεις».

Η Νίτσα ζήτησε σε έντονο ύφος τα ρέστα στην Ντίνα και εκείνη συνέχισε να την ειρωνεύεται. Κάτι γαλλικά μου είπαν πως ακούστηκαν για θέματα του παρελθόντος τα οποία και δεν μπορώ να μεταφέρω, ωστόσο ένα από τα πικάντικα ήταν ένα «άντε βρε δεύτερη» που ειπώθηκε από την μια στην άλλη και το θέμα τελείωσε κάπου εκεί.

via

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»