Χάσκι Αράχωβα: «Ήταν ημιλιπόθυμος και αιμορραγούσε. Είχε πολλά τραύματα. Όλο το χωριό κλαίει»

Συγκλονισμένος είναι ο ιδιοκτήτης του χάσκι «Όλιβερ» που κακοποιήθηκε βάναυσα στην Αράχωβα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, αφού δεν άντεξε στα τραύματα.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε πως «προσπαθούσαμε επί μία ώρα να ηρεμήσουμε τον σκύλο και δεν μπορούσαμε. Μου λέει η κτηνίατρος “έχει πάθει τόσο στρες, είναι τόσο σοκαρισμένο το σκυλάκι σου που δεν το πιάνει το ηρεμιστικό”».

«Ήταν άνθρωπος και τον ήξερε όλο το χωριό. Όλο το χωριό κλαίει. Όλα τα παιδιά, Γυμνασίου, Λυκείου και Δημοτικού, τον ξέρανε τον Όλιβερ. Όχι μόνο τα παιδάκια, τον ήξερε όλη η Αράχωβα» συμπλήρωσε συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης του Χάσκι, σημειώνοντας πως ο Όλιβερ ήταν «κάτι παραπάνω από ένα κατοικίδιο. Ο φίλος, η παρέα μου»

Σοκάρει η κτηνίατρος που περιέθαλψε το χάσκι

Ο κτηνίατρος που περιέθαλψε το χάσκι, μιλά για αδιανόητη κτηνωδία σε βάρους του Όλιβερ και για λεπτομέρειες που δεν μπορούν να ειπωθούν στην τηλεόραση.

«Ήρθε ζωντανό αλλά σε πολύ κακή κατάσταση, με αφόρητους πόνους και αιμορραγία» είπε για τον Όλιβερ η κτηνίατρος που κλήθηκε επειγόντος από τους κηδεμόνες του χάσκι να του προσφέρει ιατρική βοήθεια. Κατάλαβα και «αμέσως έβγαλα φωτογραφίες, πήρα γενετικό υλικό και κάλεσα την αστυνομία» περιγράφει η κτηνίατρος, μιλώντας στον Ant1.

«Έχω κάνει λεπτομερή κατάθεση, δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες στην τηλεόραση» είπε φανερώνοντας τα πόσα σοκαριστικά αντίκρυσε. «Έχω δει πολυτραυματίες σκύλους από δαγκώματα, από τροχαία, από δηλητηρίαση. Αυτό ήταν κάτι που ξέφευγε από αυτό που περίμενα να αντικρίσω» είπε περιγράφοντας την κακοποίηση που υπέστη ο Όλιβερ.

Σύμφωνα με την κτηνίατρο, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο τα κτήνη τον κακοποιούσαν, «μπορεί και να μην ήταν μεγάλο αλλά βασανίστηκε» με την ίδια να προσθέτει «πιστεύω ότι το ξυλοκόπησαν με αντικείμενα». Η κτηνίατρος ανέφερε ότι έλειπε το περιλαίμιο του σκύλου που δεν βγαίνει με τίποτα «προφανώς για να μην υπάρχουν αποτυπώματα». Ο Όλιβερ «κατέληξε σε 11-12 ώρες από τη στιγμή που μου το έφεραν, δεν άντεξε η καρδιά του» εκτίμησε η κτηνίατρος.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα