“Χάσαμε το γελαστό παιδί”: Θρήνος σε όλη την ομογένεια για τον Σπύρο Φιλίδη, η άγρια δολοφονία & η τραγική ειρωνεία

Τραγική δολοφονία 46χρονου ομογενούς στη Μελβούρνη. Ο 27χρονος Χάρισον Χίλτον-Τέιλορ αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του ομογενούς την προηγούμενη Τρίτη, σε μια περιοχή νοτιοανατολικά της Μελβούρνης.

Θρήνος σε όλη την ομογένεια για τον Σπύρο Φιλίδη

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα βρέθηκε νεκρό από μαχαιρώματα δίπλα σε από ένα δρόμο στη γωνία των Little Avenue και Widdop Crescent στο Hampton East, περίπου στις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης. Αυτά αναφέρει ο ιστότοπος neoskosmos.com, που εστιάζει σε θέματα της ελληνικής κοινότητας.

Καθώς οι δυο άνδρες δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία ο Φιλίδης βρέθηκε την ακατάλληλη στιγμή στο ακατάλληλο σημείο…Ο Hilton-Taylor έδωσε το παρόν μπροστά στο δικαστήριο της Μελβούρνης μέσω τηλεδιάσκεψης από τη φυλακή, φορώντας ένα λευκό γιλέκο και ένα μαύρο πουκάμισο το απόγευμα της Παρασκευής.

Η δικηγόρος Bronwen Robertson ζήτησε να επιτραπεί ο 27χρονος να παραμείνει υπό την επίβλεψη ενός νοσηλευτή κατά τη διάρκεια της κράτησής του, καθώς αυτός πάσχει από σχιζοφρένεια και χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή.

Η σχιζοσυναισθηματική διαταραχή είναι μια κατάσταση ψυχικής υγείας κατά την οποία ένα άτομο εμφανίζει ψυχωτικά συμπτώματα σχιζοφρένειας, όπως αυταπάτες, ψευδαισθήσεις, αποδιοργανωμένη σκέψη ή επίπεδο συναίσθημα, μαζί με συμπτώματα διαταραχής της διάθεσης, όπως κατάθλιψη και/ή μανία

Ο εισαγγελέας Connor Rattray ζήτησε παράταση χρόνου από τους ερευνητές της αστυνομίας για να συντάξουν μια σύντομη έκθεση με τα αποδεικτικά στοιχεία, λόγω του μεγάλου όγκου υλικού από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και τις κάμερες που φορούσαν οι αστυνομικοί κατά την άφιξη τους στο σημείο της τραγωδίας.

Αμέσως μετά την σύντομη διαδικαστική ακρόαση, ο δικαστής Phillip Goldberg απηύθυνε τον λόγο του σε πιστοποιημένους δημοσιογράφους ενώ ο κατηγορούμενος διαπιστώθηκε να ξεσπά σε γέλια και να κάνει εμφανείς χειρονομίες.Ο κατηγορούμενος τέθηκε υπό κράτηση και θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 9 Μαΐου.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα