Χαμένα τα έχει η Πισπιρίγκου: Οι παραισθήσεις, η μαρτυρία για επανασύνδεση και το αίτημα να βγει από τη φυλακή

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό σταθμός Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αλλάξει εντελώς τη στάση της μέσα στις φυλακές. “Mιλάμε για μια γυναίκα που εκτίει ποινή για ιδιαίτερες κακουργηματικές πράξεις” σημείωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Μάνος Δασκαλάκης: Σοβαρό ενδεχόμενο να κριθεί αναξιόπιστος

Όπως αναφέρει ο κ. Μπαλάσκα: “Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να κριθεί αναξιόπιστος ο σύζυγος, διότι δεν ήταν μπροστά σε κανένα περιστατικό, δεν είχε συμμετοχή, εκφράζει μια προσωπική άποψη, μια προσωπική πικρία, έχει μια μεταλλαγμένη άποψη η οποία χωρίζεται σε δύο περιόδους, την πριν και την μετά. Από εκεί και πέρα πιστεύω, ότι στην υπερασπιστική γραμμή της κατηγορουμένης θα προσπαθήσει ο κ. Κούγιας να βγάλει αναξιόπιστο τον σύζυγο στα όσα κατέθεσε. Αυτό αν θα το καταφέρει ο κ. Κούγιας είναι δικονομικό”

Καταλήγοντας ο κ. Μπαλάσκας είπε: “Υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε την Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός φυλακών”.

Κόντρα Μάνου Δασκαλάκη με Αλέξη Κούγια: Η απάντηση στις δηλώσεις του δικηγόρου για “νέο κατηγορούμενο”

Ανέφερε η συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου: “Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι είμαστε όλες αναστατωμένες με την τύπισσα. Μεγάλη αλλαγή από όταν γύρισε από το δικαστήριο! Η τύπισσα ήρθε λες και έχει κερδίσει βραβείο! Η τύπισσα όχι μόνο πιστεύει πως θα αθωωθεί, αλλά θα γυρίσει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Ποιον κοροϊδεύει; Πού ήρθε περιποιημένη με ίσιο μαλλάκι στο δικαστήριο; Γελάνε και οι πέτρες μαζί της”

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα