Χαλκίδα: 14χρονος οδηγούσε πολυτελές αυτοκίνητο «τύφλα» στο μεθύσι και παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα!

Το βράδυ του Σαββάτου (14.10.2023) σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Χαλκίδας. Ένας ανήλικος οδηγός απαρέσυρε με το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε δέκα ΙΧ που ήταν σταθμευμένα.Προκλήθηκε αναστάτωση στην περιοχή, καθώς ο οδηγός, σύμφωνα με το eviathema.gr, εγκατέλειψε το σημείο, αυξάνοντας την ταχύτητα και έχοντας το μπροστινό λάστιχο του αυτοκινήτου του σκασμένο.

Οδηγούσε μεθυσμένος

Άμεσα μετά την ειδοποίηση από αυτόπτους μάρτυρες, η Αστυνομία δρομολόγησε άμεσα ισχυρές δυνάμεις με σκοπό να εντοπίσει και να συλλάβει τον ύποπτο.Μετά από μια σύντομη αλλά επιμελημένη καταδίωξη, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο κάτω από μια γέφυρα.Ακολούθως, μετά από έλεγχο, συνέλαβαν τον οδηγό επί τόπου, καθώς διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν ανεπίτρεπτα ασφάλιστο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αυτοκίνητο προκάλεσε ζημιές σε περισσότερα από δύο οχήματα, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, με τους ιδιοκτήτες να γνωστοποιούν το περιστατικό στις αρχές. Ας βελτιώσουμε την επιλογή των λέξεων, τη δομή, την αναγνωσιμότητα και την ευγλωττία, ενώ διατηρούμε την αρχική έννοια.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα