Blue Horizon: «Τον διώχνανε, “έξω! έξω!”, με οργή. Λες και ήταν κανένα σκουπίδι!» – Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την δολοφονία του Αντώνη

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη. Την αδιανόητη οργή που εκδήλωσαν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon στον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, ρίχνοντάς τον στην θάλασσα και οδηγώντας τον στο θάνατο, υπογραμμίζουν αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στα ΜΜΕ. Σημειώνουν επίσης την αδιαφορία για την ζωή του αμέσως μετά, αλλά και την πλήρη απουσία λιμενικών στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Παράλληλα, δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία του 36χρονου.

«Τον διώχνανε, “έξω! έξω!”, με οργή. Λες και ήταν κανένα σκουπίδι!»

Μία γυναίκα αυτόπτης του εγκλήματος που βρισκόταν στο διπλανό πλοίο, ανέφερε ότι «είδαμε έναν άνδρα να τρέχει, εκεί ήταν οι άνθρωποι του καραβιού, που “δούλευε” για να φύγει. Μπαίνει ο άνθρωπος στο καράβι, εκεί στην άκρη. Οι άνθρωποι του πλοίου τον διώχνανε, “έξω! έξω!”, με οργή, με πολύ άσχημο τρόπο. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει το καράβι να φύγει και ο άνθρωπος να πέσει μέσα στη θάλασσα.

Δεν ασχολήθηκαν καν, ήταν απλανές το βλέμμα τους. Ή μία πέτρα έπεφτε, ή ένας άνθρωπος, το ίδιο. Δεν δώσανε σημασία, καθόλου. Και το καράβι έφυγε κανονικά, ενώ ο άνθρωπος ήταν στη θάλασσα». «Ψάχναμε τηλέφωνα, φωνάζαμε, να σώσουν τον άνθρωπο, πέρναμε τηλεοράσεις, κανάλια, κάναμε ό,τι μπορούσαμε», όπως ανακάλεσε.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα