Μπαρμπαρούσης: «Καλώ την στρατιωτική ηγεσία να συλλάβει τον Τσίπρα, τον Καμμένο και τον Παυλόπουλο – Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες»

“Καλώ την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!” δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σπέρνοντας θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των βουλευτών που βρίσκονταν στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας εναντίον της Κυβέρνησης την οποία υπέβαλε η ΝΔ.

Τον λόγο πήρε αμέσως ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, που σε έντονο ύφος, δήλωσε ανοιχτά πως επρόκειτο για ευθύτατο κάλεσμα σε πραξικόπημα εναντίον του Δημοκρατικού πολιτεύματος και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για εσκεμμένη κλιμάκωση που θέλει να προκαλέσει βίαια επεισόδια και διχασμό στον Ελληνικό λαό. Μάλιστα κατέστησε σαφές ότι θα ληφθούν μέτρα και θα εισηγηθεί να γίνει έκτακτη διάσκεψη προκειμένου να απομακρυνθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα μέχρις ότου ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα