Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος: Τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον δολοφόνο της 27χρονης Αναστάζια

Στο νησί της Κω συνεχίζονται πυρετωδώς η έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας της άτυχης Αναστάζια.

Ο βασικός ύποπτος

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες στρέφονται στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι θα προκύψουν στοιχεία για το ποιος (ή ποιοι) είναι οι δράστες της δολοφονίας της Αναστάζια.

Βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός στη δολοφονία και τη μεταφορά του πτώματος.

Βρήκε ασφυκτικό θάνατο

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας δημοσιεύτηκε η ιατροδικαστική εξέταση που δείχνει ότι ο θάνατος της νεαρής κοπέλας προήλθε από ασφυξία, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής τρόπος, εάν δηλαδή ο θάνατός της προκλήθηκε από πνιγμό με τα χέρια ή εάν έγινε με κάποιο βρόγχο και αυτό γιατί το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Στο μεταξύ, άδεια να φύγουν από το νησί της Κω, δόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ τόσο στον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια όσο και στην μητέρα της.

Η μητέρα και ο σύντροφός της 27χρονης ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το νησί, καθώς η ΕΛ.ΑΣ δεν θεωρεί πως εκείνος είναι ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης. Ζήτησαν ωστόσο και στους δύο να παραμείνουν στη διάθεσή τους εφόσον και όταν τους ζητηθεί.

Τα μηνύματα στο κινητό

Ο 28χρονος Πολωνός σύντροφος της Αναστάζια κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες να δώσει καταθέσεις στην Αστυνομία αρκετές φορές και μάλιστα χθες εξετάστηκε για αρκετές ώρες. Κατάθεση έδωσε και η μητέρα της νεαρής κοπέλας.

Ο νεαρός Πολωνός όπως διευκρινιστηκε αρμοδίως δεν είναι ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια, ωστόσο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για κάποιες αρχικές του καταθέσεις σε σχέση με το κατά πόσο το ζευγάρι γνώριζε τον ύποπτο Μπαγκλαντεσιανό (ο οποίος περιστασιακά εργαζόταν και στο ξενοδοχείο που εργάζονταν και εκείνοι) αλλά και για κάποια SMS που φέρεται να του είχε στείλει η φίλη του το βράδυ της Δευτέρας.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα