Αυτός είναι ο πατέρας του μωρό της: Σε κατάσταση σοκ η 13χρονη που γέννησε χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος

Την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς της απολαμβάνει το 13χρονο κορίτσι που γέννησε μέσα στην τουαλέτα του νοσοκομείου το περασμένο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, μη γνωρίζοντας πως είναι έγκυος.

Είναι όλοι σοκαρισμένοι

«Το παιδί θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η ζωή της αλλάζει. Είναι τρομαγμένη, αλλά παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους. Φανταστείτε ένα παιδί να λέει ότι πονάει η κοιλιά του και τελικά να γεννάει! Ξεκίνησε ο τοκετός όταν η μικρή πήγε στην τουαλέτα του νοσοκομείου», δήλωσε συγγενής της 13χρονης.

Ένας από τους στενούς συγγενείς της ανήλικης κοπέλας μίλησε στο Mega. Σε κατάσταση σοκ και ο ίδιος απορεί πώς δεν αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη της 13χρονης.

«Είμαστε σε σοκ καθώς το κοριτσάκι είχε επισκεφτεί παιδίατρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Θα γυρίσει σήμερα σπίτι»

Το απίστευτο περιστατικό με την εγκυμοσύνη προκαλεί εντύπωση, αλλά και προβληματισμό για το πως κανένας από το οικογενειακό, αλλά και το σχολικό περιβάλλον του 13χρονου κοριτσιού δεν αντιλήφθηκε την αλλαγή στο σώμα της, αλλά και την κοιλιά της εγκυμοσύνης.

«Το τελευταίο διάστημα είχαμε παρατηρήσει ότι είχε πάρει λίγο βάρος αλλά το αποδώσαμε σε περιττά κιλά εφηβείας», ανέφερε συγγενής του κοριτσιού.

«Είναι μια αξιοπρεπέστατη, αγαπημένη οικογένεια που κάνει τα πάντα για να είναι καλά τα παιδιά της. Το κοριτσάκι μας θα γυρίσει σήμερα στο σπίτι, ψάχνουμε τρόπους να δούμε πως θα επιστέψει στην καθημερινότητά της και στο σχολείο της».

Πληροφορίες θέλουν την 13χρονη να αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους πως ο πατέρας του μωρού είναι ένας συμμαθητής της, ωστόσο οι συγγενείς της εξηγούν πως δεν γνωρίζουν τίποτα.

«Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, δεν μας έχει μιλήσει ακόμα η μικρή. Λογικά είναι ντόπιος, μπορεί να είναι κάποιος από το σχολείο της. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος μπορεί να είναι», ανέφερε συγγενής της ανήλικης κοπέλας.

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται. Οι παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται πάνω από το παιδί, από το οποίο προσπαθούν να μάθουν πως έφτασε στο να γεννά στις τουαλέτες ενός νοσοκομείου χωρίς να γνωρίζει πως είναι έγκυος.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, η 13χρονη πηγαίνει με την μητέρα του στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιά.

Την εξετάζουν γιατροί

Στο νοσοκομείο την εξετάζει παιδίατρος, ο οποίος δεν αντιλαμβάνεται πως η μαθήτρια της 1ης τάξης Γυμνασίου που έχει μπροστά του είναι έγκυος.

Στο νοσοκομείο έκαναν ακτινογραφία, αλλά δεν υπήρχε ακτινολόγος για να ελέγξει την ακτινογραφία.

Ο παιδίατρος στη συνέχεια συμπεραίνει πως επρόκειτο για τυμπανισμό και της χορηγεί την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή, καθώς νόμιζε πως είχε καταπιεί φερμουάρ.

Το «φερμουάρ» που νόμιζε πως είδε ο παιδίατρος ήταν η σπονδυλική στήλη του μωρού.

Η 13χρονη κοπέλα πήγε στην τουαλέτα όπου γέννησε ένα κοριτσάκι.

Η ψυχολόγος Βέρα Αθανασίου, μιλώντας στο Mega τόνισε πως η ψυχολογική στήριξη της 13χρονης είναι απαραίτητη.

«Είναι μια συνθήκη που θα συνιστά τη δυσκολότερη φάση της ζωής και έτσι πρέπει να το δουν και οι γονείς. Βρίσκεται στην εφηβεία, με ορμονικές αλλαγές και εισάγεται στην εφηβεία με ένα τόσο σοβαρό περιστατικό. Είναι πολύ πιθανό το κορίτσι να κουβαλάει δυσάρεστα συναισθήματα και είναι πολύ σημαντικό οι γονείς να είναι δίπλα της και μνα τη στηρίζουν. Και χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη για όλη την οικογένεια».

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού