Αυτός είναι ο 46χρονος νεκρός από θερμοπληξία: Ανακοπή λόγω έκθεσης σε πολύ υψηλή θερμοκρασία η πιθανή αιτία

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 54χρονος ιδιοκτήτης ψησταριάς στη Χαλκίδα στην οποία φέρεται να δούλευε ο 46χρονος, Γιώργος Πατρινός που πέθανε την Πέμπτη, πιθανότατα από θερμοπληξία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σήμερα το πρωί, το αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας ενημερώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας σχετικά με τον θάνατο του άτυχου άνδρα.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 46χρονος κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης εργάστηκε ως διανομέας στην ψησταριά, χωρίς όμως να έχει σύμβαση εργασίας.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, γύρω στις τέσσερις το απόγευμα, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν σήμερα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του, με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Ανακοπή η πιθανή αιτία θανάτου

Tα ακριβή αίτια θανάτου θα φανούν από τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, ωστόσο στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο Χαλκίδας αναφέρεται ως πιθανή αιτία την καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολύ υψηλή θερμοκρασία.

Συγκεκριμένα, το Νοσοκομείο Χαλκίδας, αναφέρει: “Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, προσεκομίσθη στις 16:55 στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30. Πιθανή αιτία θανάτου, η καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία”.

Εάν η αιτία θανάτου επιβεβαιωθεί, τότε, πρόκειται για το πρώτο θύμα του καύσωνα που πλήττει την χώρα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το θύμα ήταν αγαπητό και γνωστό σε όλους στη Χαλκίδα, καθώς κυκλοφορούσε σε όλη την πόλη με ένα ποδήλατο και έκανε θελήματα στους εμπόρους.

Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της