«Αυτό το παιδί τιμωρείται επειδή μίλησε»:Η 12χρονη από τον Κολονό δεν επιτρέπεται να δει τη μητέρα της

Το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό που έπεσε θύμα του προφυλακισμένου Ηλία Μίχου δεν επιτρέπεται να δει τη μητέρα του.

Η 12χρονη είναι απροστάτευτη

Η 12χρονη που έμεινε απροστάτευτη και δέχτηκε απειλές και επιθέσεις για να μη μιλήσει, έδωσε σήμερα νέα κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και φέρεται να κατονόμασε και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Πλέον, αναμένονται οι επόμενες κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των διεστραμμένων βιαστών, οι οποίοι μέχρι τώρα διαφεύγουν.

Την ίδια στιγμή προκαλεί αίσθηση το ότι στην 12χρονη, παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε στην Αθήνα για να καταθέσει, για μια ακόμα φορά δεν της επετράπη να δει τη μητέρα της που τόσο επίμονα ζητάει. Μάλιστα προκαλεί ερωτηματικά το ότι ενώ υπήρχε σχετικό αίτημα από τους δικηγόρους, η Εισαγγελία Ανηλίκων δεν πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει το κορίτσι να δει τη μητέρα του. «Μοιάζει σαν να τιμωρείται αυτό το παιδί από τη στιγμή που μίλησε» ανέφερε πηγή στο news247.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη που έχει βιώσει έως τώρα έναν γολγοθά και στερείται τη μητέρα της που προφυλακίστηκε με βαριές κατηγορίες αλλά χωρίς σημαντικά στοιχεία, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο μέσα στο σπίτι της, ενώ ο αδερφός της έχει δεχτεί και εκείνος απειλές και εκφοβισμό. Όπως κατήγγειλε η δικηγόρος της κ. Ταραχοπούλου, όταν η 12χρονη πήγε να καταθέσει για την επίθεση με μαχαίρι, αντιμετωπίστηκε ως κατηγορούμενη.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι για τις τρομερές καταγγελίες του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα, ο οποίος είχε κάνει λόγο για εμπλοκή δύο πολιτικών προσώπων της ΝΔ, δεν έχει υπάρξει καμία διερεύνηση, μέχρι τώρα…

«Ήδη δε, για το σύνολο των ανωτέρω έχει υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ζητείται η άμεση συνδρομή των αρμόδιων αρχών, ώστε να συλληφθούν ο/οι δράστες, ώστε να προστατευθεί η κόρη μου και η οικογένειά μου. Θέλω να καταστεί σαφές ότι, οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού μας θα αποβεί άκαρπη, η αλήθεια θα λάμψει και όλοι όσοι έχουν κακοποιήσει την ανήλικη κόρη μου θα λογοδοτήσουν ενώπιον των Αρχών».

Η Νέα Δημοκρατία και τα νεα ονόματα

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος είχε καταγγείλει εσκεμμένη καθυστέρηση και συγκάλυψη από την πλευρά των διωκτικών και ανακριτικών αρχών, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι ακόμα και τα δύο κινητά και το ένα τάμπλετ που έχουν βρεθεί κρυμμένα στο μαγαζί του Μίχου από εργάτες και θα έπρεπε να έχουν βρεθεί από τους αστυνομικούς, δεν έχουν αξιοποιηθεί! Ο δικηγόρος είχε ότι έχει στα χέρια του την λίστα των 213 ατόμων και πως ήδη θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή τουλάχιστον 50 άτομα. Θεώρησε ότι ο Μίχος υπολογίζει σε μία υπόγεια συμφωνία προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό όσον αφορά την εμπλοκή επώνυμων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά θεωρεί βέβαιο πως εάν δεν τον αποφυλακίσουν όπως του έχουν υποσχεθεί, τότε θα μιλήσει και θα δώσει τα ονόματα που διαθέτει.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Related posts

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον Πύργο: Θείος της 11χρονης ο 37χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της στην Ηλεία

Ευρωεκλογές 2024: Το πρώτο αποτέλεσμα του Exit poll