«Αυτό είναι ψυχολογική καταστροφή»: Διέρρευσαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Σαμάνθα Μίσοβιτς – Η εξοργιστική ανάρτηση & η καταγγελία

Η Σταρ Ελλάς στα Καλλιστεία 2022, Σαμάνθα Μίσοβιτς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το ταξίδι της στην Ινδία για τα “Μις Κόσμος” και για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, μέσα από λογαριασμό που δεν διαχειρίζεται η ίδια.

Όπως διευκρίνισε σε δηλώσεις του το μοντέλο, η ίδια σκοπεύει να κινηθεί νομικά μέχρι να κατέβει το υλικό από το διαδίκτυο.

Όσα ανέφερε

«Είναι ένα θέμα που είναι λίγα χρόνια τώρα, συνεχίζεται ακόμη. Οι φωτογραφίες δεν έχουν κατέβει ακόμη και δεν μπορώ να πω ότι έχω όλο το υλικό. Δεν ξέρω τι δείχνουν προς τα έξω, διότι διαγράφουν τα μηνύματα, μετά μπλοκάρουν τους χρήστες στους οποίους έστειλαν, γιατί ο κόσμος με γνωρίζει, ο κόσμος ξέρει ότι τα μηνύματα που τους έρχονται δεν είναι από εμένα.

Έχω σίγουρα κάποιες συνομιλίες. Είναι ένα θέμα το οποίο είχα πει ότι δεν θα δώσω σημασία, πλέον δεν μπορώ να μην δώσω σημασία, γιατί έχει καταντήσει κουραστικό», είπε η Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Όσο για το εάν έχει επηρεαστεί η ψυχολογία της με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν: «Αυτό δεν είναι ζήλια, είναι κακία, ψυχολογική καταστροφή. Αν δεν ήμουν ένας άνθρωπος τόσο δυνατός, ίσως να με επηρέαζε πάρα πολύ», απάντησε στην κάμερα του Alpha.

Δείτε το video


Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της