Αυτά γίνονται μέσα στην δίκη: Η Πισπιρίγκου «καρφώνει» με το βλέμμα της τον Μάνο Δασκαλάκη

Φωτογραφίες μέσα από τη δικαστική αίθουσα διέρρευσαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 34χρονη κατηγορούμενη, φανερά αδυνατισμένη, φαίνεται να «καρφώνει» με τον βλέμμα της τον πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών της, τον Μάνο Δασκαλάκη. Εκείνος κάθεται στα πίσω καθίσματα με μάτια χαμηλωμένα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα καρφιά στον Μάνο και το μυστήριο με το Twitter

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tlive, ένας μυστηριώδης λογαριασμός στο Twitter με το όνομα «Rula-Not-Guilty» (Ρούλα – Όχι- Ένοχη) μεταδίδει τα όσα συμβαίνουν στο δικαστήριο για τη Ρούλα προτού ακόμα προλάβουν οι δημοσιογράφοι να μεταδώσουν τις εξελίξεις.

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποιο φιλικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου. ‘

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της εκπομπής: «Εικάζω, χωρίς να μπορώ να πω κάτι παραπάνω, ότι είναι μια κυρία που δηλώνει φίλη της κατηγορούμενης και την οποία έχουμε συναντήσει από την αρχή της διαδικασίας μέσα στη δικαστική αίθουσα να έχει σύντομες συνομιλίες με την κατηγορούμενη. Η ίδια έχει δηλώσει ότι είναι φίλη της, όταν τη ρωτήσαμε, δεν θέλησε, ωστόσο, να δώσει οποιοδήποτε άλλο στοιχείο σχετικά με την ταυτότητά της. Σήμερα, μάλιστα, αποχώρησε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα