Αuτός είναι ο 44χρονος Νορβηγός έβαλε τέλоς στη ζωή του 32χρоνου αστυνομικό – Οδηγείται αύριο στον εισαγγελέα

Ο 44χρονος, που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης όταν μαχαίρωσε τον αστυνομικό και τον κουμπάρο του μετά από διαπληκτισμό σε μπιραρία, θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης θα οδηγηθεί αύριο ο 44χρονος Νορβηγός, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 32χρονο αστυνομικό, τα ξημερώματα, σε μπιραρία επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 44χρονος, ο οποίος εδώ και περίπου εννέα χρόνια έμενε στην Ελλάδα και ήταν γνωστός πελάτης στο κατάστημα αλλά και στη γειτονιά, παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Την προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι οποίοι συγκεντρώνουν καταθέσεις μαρτύρων.

Το φονικό έγινε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και, σύμφωνα με μαρτυρίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός του 44χρονου με τον κουμπάρο του αστυνομικού, με τους δύο φίλους να βρίσκονται εκεί για να διασκεδάσουν. Στη συνέχεια του λεκτικού επεισοδίου, ο Νορβηγός τραυμάτισε με μαχαίρι τον κουμπάρο σε μηρό και θώρακα και τότε επενέβη ο 32χρονος, με συνέπεια να δεχθεί επίθεση με το ίδιο μαχαίρι.

Δείτε τον 44χρονο Νορβηγό:

Ο αστυνομικός, που υπηρετούσε στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., υπέστη τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ειδοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί που προσέτρεχαν στο σημείο από το διπλανό κτήριο, όπου είναι η έδρα των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη, και συνέλαβαν τον δράστη.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»