Ασύλληπτο bonus από το Σκλαβενίτη: Αποκαλύφθηκε το πραγματικό ποσό που έδωσε στους εργαζόμενούς του τελικά

Σε μία μεγαλειώδη κίνηση προχώρησε το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης κάνοντας το μπαμ και μοιράζοντας ένα μεγάλο μπόνους, πολύ περισσότερο μάλιστα, από πέρυσι σε όλους τους εργαζόμενους.

Ασύλληπτο bonus από το Σκλαβενίτη

Γενικά η φήμη του Σκλαβενίτη στον τρόπο που μεταχειρίζεται τους εργαζόμενους του είναι γνωστή, με αποτέλεσμα το σούπερ μάρκετ να είναι ένας από τους πιο δελεαστικούς εργοδότες σε αυτό τον τομέα.

Σήμερα, ανακοινώθηκε πως ο Σκλαβενίτης κατέβαλε έκτακτη ενίσχυση της τάξεως των 300 ευρώ σε όλους! Είναι κατά 50% αυξημένο σε σύγκριση με την περσινή χρονιά. Επίσης, το μπόνους αφορούσε τόσο τους εργαζόμενους μερικής όσο και πλήρους απασχόλησης.

Ασύλληπτο bonus από το Σκλαβενίτη: Αποκαλύφθηκε το πραγματικό ποσό που έδωσε στους εργαζόμενούς του τελικά

Η συνολική έκτακτη παροχή ξεπερνά τα 9,4 εκατ. ευρώ, ενώ πέρσι τέτοια εποχή η εταιρεία Σκλαβενίτης είχε προχωρήσει σε αυξήσεις αποδοχών ύψους 17 εκατ. ευρώ ετησίως για την πλειοψηφία των εργαζομένων της και σε χορήγηση έκτακτης παροχής συνολικού ύψους 5,9 εκατ. ευρώ για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της.

Οι πωλήσεις της Σκλαβενίτης είχαν ανέλθει την περσινή περίοδο στα 3,7 δισ. ευρώ (από 3,3 δισ. ευρώ το 2021), τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων σε 226 εκατ. ευρώ (έναντι 251,2 εκατ. ευρώ το 2021), ενώ τα κέρδη προ φόρων σε 60,1 εκατ. ευρώ (από 82,3 εκατ. ευρώ το 2021), ποσοστό 1,6% επί του συνολικού κύκλου εργασιών

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα