Ασυγκράτητος αδελφός θύματος σε Καραμανλή: Δε ντρέπεσαι να μας λες ότι συγκλονίστηκες με τα Τέμπη;

Στην χθεσινή δήλωση του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, απαντά με ανάρτησή του ο αδερφός του Βάιου Βλάχου, ενός εκ των θυμάτων στην ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Το ξέσπασμα του συγγενή θύματος

Ο Βαγγέλης Βλάχος με ανάρτησή του αντιδρά σε όσα δήλωσε ο Κ. Καραμανλής ως απάντηση στην κριτική του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ.

Πιο αναλυτικά, ο Στέφανος Κασσελάκης, είχε καταγγείλει με ανάρτησή του πως ο Κ. Καραμανλής ήταν ενήμερος εδώ και τρία χρόνια για τα προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, καταλήγοντας πως πρόκειται για έναν «Τρομακτικό συνδυασμό: Ένας υπουργός Καραμανλής που έκρυβε τις μελέτες και ένας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που έχει χάσει το manual της χώρας».

O Κώστας Καραμανλής, θέλοντας να απαντήσει, δήλωσε με ανάρτησή του πως «Τυμβωρυχία με το δυστύχημα των Τεμπών που μας συγκλόνισε όλους, δεν δέχομαι. Έκανα αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου και παραιτήθηκα».

Η δήλωσή του προκάλεσε την αντίδραση του Βαγγέλη Βλάχου, αδερφού θύματος στα Τέμπη.

«Βλέπετε πως μιλάει ο Καραμανλής καλυμμένος από την ψήφο των Σερραίων και το 41%; Όταν αποφάσιζες να μην τηρούνται ευρωπαϊκές οδηγίες για τα τρένα και έλεγες στην ΕΕ ότι όλα λειτουργούσαν τέλεια, εκεί πάλι έκανες αυτό που επιτάσσει η συνείδηση σου; Όταν κουνούσες το δάχτυλο στη Βουλή και “διασφάλιζες την ασφάλεια”, εκεί πάλι έκανες αυτό που επιτάσσει η συνείδηση σου; (…).

Δεν ντρέπεσαι να μας λες ότι και καλά συγκλονίστηκες; Εσύ συγκλονίστηκες; Αν είχες συνείδηση δεν θα ήσουν στη Βουλή αυτή τη στιγμή, και αν θα μιλούσες δημόσια θα ήταν μόνο για να ζητήσεις συγνώμη» έγραψε μεταξύ άλλων στο X (πρώην Twitter).

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν