Ασταμάτητοι στο Survivor3: Η Πασίγνωστη και Πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός που Μπαίνει στο παιχνίδι.

Αρχικά να σας ξεκαθαρίσουμε πως όποιο όνομα ακούτε δεν είναι και σίγουρα πως θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο! Εμείς σας μεταφέρουμε όποια πληροφορία φτάνει στα αυτιά σχετικά με κάποιον διάσημο ή μη έχει ραντεβού με ανθρώπους της παραγωγής!

Τα κάστινγκ για το Survivor 3 έχουν αρχίσει εδώ και 20 μέρες και αφορά κυρίως την ομάδα των Μαχητών, όπου η παραγωγή φέτος θα δώσει μεγάλη βαρύτητα! Από εκεί και πέρα όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει δοθεί βάση και στους Διάσημους με τις επαφές να είναι συνεχείς!

Τις τελευταίες ημέρες σας αποκαλύπτουμε καθημερινά ονόματα! Πρόκειται για προσωπικότητες που βρίσκονται στην λίστα και είτε έχουν γίνει ραντεβού είτε έχουν σκοπό να γίνουν! Ένα από τα νέα – παλιά ονόματα που ακούστηκε είναι μια πανέμορφη ηθοποιός που σίγουρα θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα!

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η Ιωάννα Πηλιχού!


Η ταλαντούχος ηθοποιός είχε βρεθεί μια ανάσα και πέρσι από το Survivor, όμως στις τελευταίες συζητήσεις σε μια επαναδιαπραγμάτευση των όρων υπήρξε μια σημαντική διαφωνία με αποτέλεσμα να χαλάσει το deal! Το οποίο όμως έχει πολλές σοβαρές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί φέτος!

Πάντως πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι επαφές έχουν ήδη γίνει και η Ιωάννα Πηλιχού μοιάζει πιο… ζεστή φέτος για να κάνει το μεγάλο αυτό βήμα!

Πηγη

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα