Αριστοτέλης Αποσκίτης: Η σχέση με την Ειρήνη Καζαριάν – Πέθανε αγκαλιά με το σκύλο του (video)

Ο ηθοποιός Αριστοτέλης Αποσκίτης, έφυγε χθες, ξαφνικά, στα 63 του χρόνια. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο γνωστός ηθοποιός όμως, συνδεόταν με τη νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, με τρόπο που κανείς δεν ήξερε.

Η φωτογράφιση με το σκύλο του

Ο αείμνηστος ηθοποιός είχε ποστάρει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μία φωτογραφία του μοντέλου που πόζαρε με τον σκύλο του και είχε γράψει το ακόλουθο μήνυμα: «Ακμπάρ με την Καζαριάν την νικήτρια του Next Top Model, που μας παρακάλεσε να φωτογραφηθεί μαζί του, για τις φωτογραφίες του book της! Όσοι μου έχετε στείλει ερωτήσεις, του στυλ εάν ο Ακμπάρ έχει την ίδια συμπεριφορά, στο σπίτι και στους δρόμους, σαν χαρακτήρας, έχω να σας πληροφορήσω ότι όσο καλός και φιλικός είναι στους δρόμους, τόσο άγριος φύλακας είναι στο σπίτι, ούτε κουνούπι δεν μπορεί να μπει μέσα στον κήπο!

»Έχει ήδη αρπάξει ξώφαλτσα, έναν πλανόδιο πωλητή και τον Ταχυδρόμο, που παρά την πινακίδα προσοχή ο σκύλος δαγκώνει, την αγνόησαν και μπήκαν, γιατί νόμιζαν ότι Ακμπάρ, έλειπε, επειδή δεν τον έβλεπαν -ήτανε στον πίσω κήπο- ευτυχώς πρόλαβα και τον έπιασα, την τελευταία στιγμή! Επίσης έχει σώσει 2 φορές τα ξημερώματα, τα δύο διπλανά σπίτια, από κλέφτες, σηκώνοντας τη γειτονιά στο πόδι! Άρα ο Ακμπαρ είναι ήρεμος στον δρόμο, αλλά πάρα πολύ άγριος στο δικό του χώρο!».

Πέθανε στην αγκαλιά του σκύλου του

Κρατώντας αγκαλιά τον αγαπημένο του σκύλο Ακμπάρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 63 ετών ο ηθοποιός. Οι φίλοι του τον βρήκαν λίγες ώρες μετά τον θάνατό του πάνω στο κρεβάτι και τον τετράποδο φίλο του να στέκεται δίπλα του και να θρηνεί. Ο Αριστοτέλης Αποσκίτης είχε μία υπέροχη σχέση με τον σκύλο του και του είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγη: neaselida.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα