Άρης Σπηλιωτόπουλος για πατέρα Αντώνιο – Κιβωτό του Κόσμου: «Παρουσιάστηκε σε μένα ως ένας γλυκύτατος άνθρωπος»

Στην εκπομπή «Γειά σου» ήταν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τα social media στη ζωή μας, για την πολιτική αλλά και τον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτου.

Άρης Σπηλιώτοπουλος: Στα social media δεν βρίσκεις την ηρεμία σου

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με φλερτάρουν από το Instagram, έχει και αυτό τον χαρακτήρα. Τα σχόλια που δέχομαι για την προσωπική μου ζωή έχουν και αρνητική και θετική πλευρά. Από την μια δεν βρίσκεις ποτέ την ησυχία σου και από την άλλη έχει και το καλό, πως κάτι έχει που τραβάει την προσοχή και πρέπει να είσαι και εσύ ευγνώμων γιατί το έχεις», είπε αρχικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την πολιτική και είπε: «Οι μέρες που λέω καλώς λείπω από την πολιτική είναι περισσότερες από αυτές που την νοσταλγώ».

«Το τρικ του “έχω οικογένεια” χρησιμοποιείται κατά κόρον και το έχουν χρησιμοποιήσει και στην πολιτική. Αν πράγματι είναι κάποιος οικογενειάρχης, καλώς κάνει και είναι ο εαυτός του. Αν προσπαθεί να δείξει ότι είναι οικογενειάρχης και κλείνει την πόρτα και την ίδια στιγμή παίρνει το αεροπλάνο κρυφά με τη φιλενάδα του, αυτό κάποια στιγμή θα βρει προς τα έξω και θα έχει τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Κλείνοντας, ο γνωστός πολιτικός αναφέρθηκε και στο θέμα της «Κιβωτού του Κόσμου», λέγοντας: «Το ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας Αντώνιος, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Έκανα λάθος γιατί είχα μια εικόνα ότι έχει δώσει πολλά πράγματα στα παιδιά; μπορεί. Σίγουρα όμως, αυτή η δομή, όπως εγώ την είδα, στις δύο φορές που την είχα επισκεφθεί, ήταν μια πολύ καλή δομή και είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος παρουσιάστηκε σε εμένα ως ένα γλυκύτατος άνθρωπος που είχε όλη την καλή διάθεση να προσφέρει. Δεν μπορεί πότε να γνωρίζεις τι κρύβει κάποιος».

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Δείτε το video

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»