Αποτροπιασμός: Υπάλληλος παιδικού σταθμού στη Ν. Σμύρνη ζήτησε από 3χρονο να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα

Όπως κατήγγειλαν οι γονείς, υπάλληλος παιδικού σταθμού στην Νέα Σμύρνη, ζήτησε από ένα αγοράκι να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα.

Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στον «Παιδικό Σταθμό Εθνικής Στέγης», ενώ η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση έγινε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 47χρόνος υπάλληλος, ο οποίος προσελήφθη στην «Εθνική Στέγη» το 2019 στον τομέα της καθαριότητας μέσω ΕΣΠΑ, μία ημέρα κατέβασε το παντελόνι του στην τραπεζαρία του παιδικού σταθμού μπροστά στο μικρό αγοράκι και φέρεται να του ζήτησε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα.

Τι έκαναν οι γονείς

Εκείνο το είπε στους γονείς του, οι οποίοι προσέφυγαν στις Αρχές και παράλληλα κατήγγειλαν το περιστατικό στην διεύθυνση του παιδικού σταθμού.

«Αμέσως μετά την καταγγελία υποχρεώσαμε τον υπάλληλο να εγκαταλείψει τον χώρο και να πάρει όλη την κανονική του άδεια. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να τον θέσουμε σε διαθεσιμότητα διότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται σύμφωνα με το ΕΣΠΑ βάσει του οποίου έχει προσληφθεί. Με εντολή του δημάρχου της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση το πόρισμα της οποίας μόλις ολοκληρωθεί, θα το καταθέσουμε στην Υποδιεύθυνση Προστασιας Ανηλίκων» ανέφερε η προεδρος της Εθνικης Στέγης, Ιωάννα Καριοφύλλη.

Όπως εξήγησε, δυο εργαζόμενες στον παιδικό σταθμό και η διευθύντρια κυρία Ρούλα Μπατάρσκα, κλήθηκαν να καταθέσουν για το περιστατικό.

Related posts

Βόλος: Αυτό είναι το σπίτι “κολαστήριο” που ο Αλβανός βασάνιζε την 22χρονη-“Δεν την άφηνε ούτε στον κήπο να βγει”

Την είχε κλειδωμένη 2 χρόνια στο σπίτι: Ο 28χρονος Αλβανός έδειρε τη γυναίκα του επειδή γέννησε κορίτσι

“Τους υποχρέωσαν να πάνε. Της φάνηκε περίεργο”: Ξεσπά ο σύζυγος της 40χρονης Εύης που βρήκε τραγικό θάνατο στη Λιβύη