Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη κόρη συναδέλφου

Μια νέα εξιχνίαση υπόθεσης για σεξουαλική κακοποίηση έρχεται στο φως μετά από μία ανώνυμη καταγγελία. Ο φερόμενος ως δράστης κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη κόρη της συναδέλφου του και από όταν έγινε γνωστό οι Αρχές προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος και να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Το αποτρόπαιο περιστατικό

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου έχουν αναλάβει την έρευνα όπου καταγγελόμενος είναι ένας Έλληνας που υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας ακριτικού νησιού για τον βιασμό της 4χρονης κόρης συναδέλφου. Η ανήλικη δυστυχώς μετά από εξετάσεις βρέθηκε να έχει διακορευμένο τον παρθενικό της υμένα.

Η καταγγελία ήρθε από ανώνυμη καταγγελία αγνώστου προσώπου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr η εισαγγελική έρευνα προκλήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.Ο ανώνυμος καταγγέλων ισχυρίστηκε πως η οικογένεια του άνδρα αυτού έχει δύο παιδιά και το ένα είναι κοριτσάκι 4 ετών το οποίο χαρακτήρισε ψυχικά διαταραγμένο. Μάλιστα δήλωσε ότι συνάδελφος των γονέων κακοποιούσε το μικρό κορίτσι σεξουαλικά.Η Εισαγγελία εξετάζει την καταγγελία με μαρτυρίες αστυνομικών που εργάζονται στο οικείο τμήμα.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»