Απολύθηκε γιατί άνοιξε το στόμα του: Αυτός είναι ο άνθρωπος που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στο σκάνδαλο της Κιβωτού του Κόσμου

Εξακολουθούν να συγκλονίζουν οι  καταγγελίες που έχουν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου και καθώς φαίνεται τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ένας γυμναστής που υπήρξε μάρτυρας περιστατικού βίας.

Ο γυμναστής-αυτόπτης μάρτυρας σε ξυλοδαρμό ανηλίκων

Πρώτος που ξετύλιξε το κουβάρι των αποκαλύψεων για την δομή του Βόλου, ήταν ένας γυμναστής, ο οποίος -σύμφωνα με τον ίδιο- υπήρξε μάρτυρας σε διάστημα 8 μηνών σε δύο ξυλοδαρμούς παιδιών.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 19 Αυγούστου, ο γυμναστής έκανε λόγο για ξυλοδαρμό στο υπόγειο της μίας από τις δύο δομές στον Βόλο, τονίζοντας πως το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στα παιδιά και πως έκαναν μία επιστολή διαμαρτυρίας στα κεντρικά της Κιβωτού, ωστόσο δεν εισακούστηκαν.

Το πρωί της 18ης Αυγούστου, ο ίδιος ενημέρωσε τους υπεύθυνους της δομής ότι προτίθεται να μεταβεί στην Ασφάλεια Βόλου και να καταγγείλει το περιστατικό και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ενημερώθηκε για την απόλυσή του. Στις 19 Αυγούστου πήγε στην Ασφάλεια Βόλου και κατήγγειλε όσα ήξερε και όσα έχει ζήσει στη δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο γυμναστής ενημέρωσε τα κεντρικά της Κιβωτού και έτσι απεστάλη η επιστολή διαμαρτυρίας. Μάλιστα, η δικαιολογία της απόλυσή τους από τη δομή σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο γυμναστής ήταν: «Τώρα εσύ με αυτό που κάνεις, δίνεις λαβή και σε άλλους να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις». Ο άνδρας μίλησε στο Mega και τόνισε πως δεν κατάλαβε για ποιόν λόγο του έδωσαν αυτή τη δικαιολογία από τη δομή, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα