Αποκάλυψη – σοκ για τον Πατέρα Αντώνιο: Πλαστή η σφραγίδα επικύρωσης στην επιστολή – Ανύπαρκτος ο υπάλληλος που την υπογράφει

Πλαστή αποδεικνύεται η επιστολή ενός εκ των καταγγελλόντων τον πατέρα Αντώνιο, η οποία φέρεται να επικυρώνεται από Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Λάρισας και στην οποία ο νεαρός φέρεται να αναφέρει ότι παρασύρθηκε από τον άλλο νεαρό που κατήγγειλε τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου».

«Αυτό το χαρτί δεν το έχω δει, ούτε το έχω υπογράψει»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η σφραγίδα που υπάρχει στην επιστολή αλλά και τα στοιχεία της μητέρας του καταγγέλλοντος που αναφέρονται σ’ αυτή είναι ψεύτικα. Η σφραγίδα γράφει «Δήμος Λάρισας», ενώ εδώ και χρόνια ο Δήμος ονομάζεται «Λαρισαίων», ενώ υπάληλλος με το όνομα που αναφέρεται δεν υπάρχει στα ΚΕΠ της Λάρισας.

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα του καταγγέλλοντος που θεωρείτο πως ανασκεύασε, σημείωσε: «Αυτό το έγγραφο είναι ψευδές. Δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Δεν είναι η υπογραφή η δική μου, δεν είναι ο αριθμός της ταυτότητάς μου. Ποτέ μα ποτέ δεν έχω πάει στο ΚΕΠ. Αυτό το χαρτί δεν το έχω δει ποτέ, δεν το έχω γράψει, δεν το έχω υπογράψει».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Λάρισας, τονίζει: «Αυτό που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι δεν υπάρχει υπάλληλος Παπαχρήστος. Πλέον ο δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν ονομάζεται Δήμος Λάρισας αλλά Δήμος Λαρισαίων. Είναι φανερό ότι πρόκειται για κάτι που δεν έχει βγει από τη δική μας υπηρεσία. Είναι πλαστό, δεν εκδίδουν τα ΚΕΠ τέτοιου είδους έγγραφα και μάλιστα με ανθρώπους που προφανώς δεν είναι στην υπηρεσία».

Δείτε το video






Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν