Αποκάλυψη Κατερινόπουλου: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη τα τελευταία χρόνια. Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», οι δηλώσεις του οποίου προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 19/9. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» και στις σχέσεις τους σήμερα.

Σημειώνεται πως μετά την υπόθεση των Γλυκών Νερών με θύμα την 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς, πολλά είχαν ειπωθεί περί τεταμένων σχέσεων Κατερινόπουλου – Νικολούλη, κι αυτό διότι ο πρώτος έλεγε on air πράγματα που η δημοσιογράφος δεν ήθελε να ακουστούν.

Οι δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου για την Αγγελική Νικολούλη

«Ναι… Συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια με την Αγγελική σε διάφορες υποθέσεις. Εντάξει, σημαντικό ήταν. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα, ίσα-ίσα την εκτιμώ και με εκτιμάει. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε άλλη συνεργασία με το Star. Κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε οτιδήποτε. Τηλεφωνιόμαστε, μιλάμε. Ίσως να φταίω κι εγώ γιατί κάτι είπα -δεν θυμάμαι τι- και παρερμηνεύτηκε, όπως και το καλοκαίρι που είχαμε μια γυναικοκτονία που κάτι είπα και παρερμηνεύτηκε», είπε μεταξύ άλλων.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως πέρυσι είχε δεχτεί σοβαρές απειλές για τη ζωή του κατά τη διάρκεια εμπλοκής του σε μία σοβαρή υπόθεση με την οποία ασχολούνταν το «Φως στο Τούνελ» – αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για την υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Να πως ότι δε φοβάμαι; Μια – δυο φορές φοβήθηκα, ειδικά πέρυσι», κατέληξε.

Ο πραγματικός λόγος που ο Κατερινόπουλος δεν εμφανίστηκε ξανά στην εκπομπή της Νικολούλη

Ο κ. Κατερινόπουλος αποκάλυψε πριν λίγους μήνες ότι σταμάτησε να εμφανίζεται στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη εξαιτίας των όσων έλεγε και υπονοούσε για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η τελευταία του παρουσία στο πάνελ ήταν λίγο πριν τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για υπόθεση των Γλυκών Νερών που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη. Ξαφνικά, όμως, οι εμφανίσεις του στην εκπομπή σταμάτησαν και πλέον ο Θανάσης Κατερινόπουλος συνεργάζεται με το Star.

«Είναι αυτός ο πρωταγωνιστής που φωτογράφισα στην πρώτη εκπομπή γνωστής…», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ξεκινώντας το σχόλιό του για τον Αναγνωστόπουλο, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

«Της Αγγελικής μας…» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς ο ίδιος δεν ανέφερε το όνομά της. «Ναι, της Αγγελικής. Και μάλιστα έγινε αφορμή να μην ξαναπατήσω και στην εκπομπή…» ανέφερε ο απόστρατος αξιωματικός, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι σχέσεις του με τη δημοσιογράφο δεν είναι πλέον καλές, καθώς προηγήθηκε τσακωμός.

«Αυτός είναι…», είχε πει στον αέρα της εκπομπής, με τη Νικολούλη να γίνεται έξω φρενών.

Μάλιστα, η κόντρα τους on air και οι «παρατηρήσεις» της Νικολούλη στο πρόσωπό του, είχαν σχολιαστεί πολύ αρνητικά στο Twitter, οι χρήστες του οποίου αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία τον κ. Κατερινόπουλο.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»