Από το OnlyFans στα έδρανα: Σάλος με βουλευτή των “Σπαρτιατών” την διέγραψαν μόλις μαθεύτηκε

Οι «Σπαρτιάτες», μετά το τέλος των εκλογών μπαίνουν στην Βουλή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις. Με ποσοστό κοντά στο 5%, εκλέγονται 12 βουλευτές, όλοι άνδρες.

Ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος που έχει τη στήριξη του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη, βρισκόταν και η Δομινίκη Παπαδοπούλου, η οποία στο παρελθόν έχει κάνει… πέρασμα από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ποια είναι η Δομινίκη Παπαδοπούλου

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, γνωστή ως μοντέλο, η οποία έβαλε υποψηφιότητα στον Δήμο Λευκάδας, είχε εμφανιστεί στο παρελθόν από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Αννίτα Κοίτα»…


Στο X-Factor…

Τότε, είχε ερμηνεύσει το τραγούδι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» μπροστά στους Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Θεοφάνους. Η Δομινίκη Παπαδοπούλου δεν είχε ενθουσιάσει τους κριτές δεν την πέρασαν στην επόμενη φάση.

Στο GNTM…

Ενώ διαθέτει και λογαριασμό στο Only Fans… Δες παρακάτω φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram:

Πώς είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της με τους «Σπαρτιάτες»

Σε παλιότερη τηλεοπτική εμφάνισή της σε εκπομπή επαρχιακού καναλιού, η Δομινίκη Παπαδοπούλου «συστηνόταν» ως το μοντέλο με το σούσι!

Μετά τις εκλογές, ήρθε η αποπομπή της με μία έκτακτη ανακοίνωση:

Το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου, ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Στο θέμα του υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. ΔΕΝ συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δε μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της».

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα